luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEFOTO | Proteste la benzinării în Ploiești, Pitești și Constanța. Mai mulți...

FOTO | Proteste la benzinării în Ploiești, Pitești și Constanța. Mai mulți șoferi au alimentat de un leu și au plătit cu cardul, ca benzinarii să „plătească comision către bănci”

Mai multe benzinării, în special ale OMV, au fost blocate luni în mai multe orașe din țară, în semn de protest. Pe lângă Târgu Jiu, despre care R3media a relatat, proteste au avut loc și în Constanța, Ploiești sau Pitești.

„Constanța… Bravo participanților, următoarea pe ziua de azi ora 18.00 parcare Aqua Magic. Alimentați de 1 leu și plătiți cu cardul! Banca le va lua comision la fiecare plată făcută”, se arată într-o postare de pe rețelele de socializare și citată de Dobrogea TV.

În postarea menționată sunt atașate fotografii cu bonuri fiscale. Cea mai mică valoare este 50 de bani, iar cea mai mare este de 10 lei. Alți șoferi au alimentat de un leu sau doi lei. Șoferii au ales plata cu cardul pentru că benzinăriile sunt nevoite să dea comision către bănci, precizează sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

ZF: De la începutul anului, prețul motorinei a crescut cu 50% și nu sunt semne că se va opri

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. asta arata doar cat suntem de prosti. Ce vina au vanzatorii de la benzinarie ca au crescut preturile? Urmeaza sa-i batem si pe vanzatorii de la mega image

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate