ACTUALITATEDonald Trump: Situația din Ucraina poate degenera în al treilea război mondial....

Donald Trump: Situația din Ucraina poate degenera în al treilea război mondial. Nu avem niciun lider capabil să discute cu Putin

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a spus că situația din Ucraina va degenera pentru că Vladimir Putin nu se va opri, informează Daily Sabah.

„Ar putea duce la Al Treilea Război Mondial. Văd ce se întâmplă. Dacă vă închipuiți că Putin se va opri, va deveni din ce în ce mai rău. Nu va accepta (să se oprească) și noi nu avem pe nimeni care să discute cu el”, a spus Trump la un miting al susținătorilor săi din Carolina de Sud.

El a spus că „aveați pe cineva care să discute cu el, în persoana mea”. Fostul președinte l-a atacat pe Joe Biden și administrația sa, reiterând faptul că atacul asupra Ucrainei nu ar fi avut loc dacă ar fi fost el la Casa Albă.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Nimeni n-a fost așa de dur cu Rusia cum am fost eu”, a spus Trump.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate