miercuri, iulie 24, 2024
ACTUALITATE„Culcă-te cu o femeie!” Probe șocante într-o tabără cu studenți din Olanda,...

„Culcă-te cu o femeie!” Probe șocante într-o tabără cu studenți din Olanda, care ar fi fost organizată la București

Mai multe informații șocante despre probele la care au fost supuși studenții olandezi în timpul unei tabere au început să iasă acum la iveală, după aproape un an de la organizarea excursiei, despre care presa olandeză susține că ar fi avut loc în București.

Este vorba despre o „excursie de inițiere”, organizată de Asociaţia studenţească olandeză L.A.N.X., prin subdiviziunea sa „Ares”, în noiembrie 2022, la București.

Atunci, studenţi din primul an aveau de îndeplinit sarcini precum „recunoaşte un refugiat” sau „culcă-te cu o femei” pentru a câştiga puncte. Cei cu cele mai puţine puncte au fost pedepsiţi, relatează agenția Belga, citată de News.ro.

Un interviu publicat de revista De Groene Amsterdammer dezvăluie că L.A.N.X. ar fi intrat în posesia unei „scrisori foarte nepotrivite” cu o listă de sarcini degradante. Potrivit televiziunii publice olandeze NOS, scrisoarea conţinea 80 de teme, fiecare cu punctaj de notare, pentru studenţii din primul an care au participat la excursia respectivă.

Printre „misiunile” încredinţate se numărau „reperaţi un refugiat” şi „trageţi o găleată pe o alee”, unde, potrivit asociaţiei studenţeşti, „găleată” însemna „femeie”. Unora li s-a cerut, de asemenea, să meargă la un club de striptease şi să fure diverse lucruri.

În urma acestor informații, Asociaţia studenţească olandeză L.A.N.X. a suspendat pe termen nedefinit subdiviziunea sa „Ares”.

Totodată, Universitatea Vrije din Amsterdam, unde asociaţia L.A.N.X. a fost fondată în 1980, a transmis că aceste practici sunt inacceptabile și încurajează un comportament deviant.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Pai si asta e foarte grav?

    Din partea unor open-mainzi olandezi, daca era vorba si de tras pe nas, de aventuri cu o prostituata, si de relatii homosexuale, atunci era mai grav. Dar asa, e destul de “light”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE