marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEElon Musk, acuzații fără precedent: Soros vrea să distrugă civilizația occidentală!

Elon Musk, acuzații fără precedent: Soros vrea să distrugă civilizația occidentală!

Elon Musk a acuzat fundația lui George Soros că dorește să distrugă civilizația occidentală, în timp ce magnatul tehnologiei se pregătește să se întâlnească cu premierul israelian, Benjamin Netanyahu, în California, conform The Guardian.

Musk a făcut acest comentariu ca răspuns la o postare a unui utilizator care distribuie imagini cu oameni sosind pe insula italiană Lampedusa din nordul Africii, care se referă la o „invazie condusă de George Soros” a Europei.

„Organizația Soros pare să nu dorească nimic mai puțin decât distrugerea civilizației occidentale”, a scris Musk.

Peste 127.000 de migranţi au debarcat pe ţărmurile italiene de la începutul anului, aproape dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2022. Situată la mai puţin de 150 km de coasta tunisiană, Lampedusa este unul dintre primele puncte de escală pentru migranţii care traversează Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa.

Musk urmează să se întâlnească cu Netanyahu pentru discuții despre care cei doi au spus că se vor concentra pe tehnologia inteligenței artificiale.

Acuzațiile lui Elon Musk vin pe fondul infirmării, de către Alex Soros, fiul lui George Soros, că fundațiile magnatului ar urma să se retragă din Europa.

Potrivit acestuia, continentul european rămâne de o importanță strategică uriașă pentru activitatea fundațiilor Soros, amintind de continuarea ajutorului pentru Republica Moldova și Ucraina.

În plus, Soros a achiziționat de curând compania Gremi Media din Polonia, cu scopul de a contracara campania electorală a partidului de guvernământ, conservator, PiS.

În prima parte a acestui an, Elon Musk a mai spus despre Soros că „urăște umanitatea” și vrea „să erodeze însăși structura civilizației”

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Soroș la pîrnae, dementu bătrîn are interdicție oricum să intre în mai multe state. La bulău cu argații lui din presă și ONGuri

  2. Senilu Soros e “baiatu bun”, are sclavi in presa peste tot, de la CNN si New York Time in America, pina la DW in Germania si Adevarul sau TVR in Romania. Deaia e bun Musk. Pe asta nu-l ignora nici un sclav media, fiindca nu poate, e prea cunoscut . Si la banii lui isi permite sa spuna adevarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE