luni, mai 20, 2024
ACTUALITATESondaj realizat de Hotnews: 74% dintre cititori NU sunt de acord cu...

Sondaj realizat de Hotnews: 74% dintre cititori NU sunt de acord cu vaccinarea obligatorie

Un sondaj realizat de către siteul Hotnews.ro relevă că peste 70% dintre respondenți nu sunt de acord cu vaccinarea obligatorie.

Astfel, la întrebarea „Sunteți de acord cu vaccinarea obligatorie?”, 74% dintre cei 31.000 de votanți au răspuns „Nu, în niciun caz”.

4% au răspuns că „Nu, este importantă testarea”, în timp ce 6% au răspuns că sunt de acord cu vaccinarea obligatorie, dar doar pentru anumite categorii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Doar 17% dintre respondenți au declarat că sunt de-acord cu vaccinarea obligatorie „pentru toată lumea”.

Sondajul vine în contextul în care autoritățile discută varianta de a vaccina obligatoriu anumite categorii profesionale, precum ar fi medicii sau profesorii.

Sondajul poate fi vizualizat aici.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Intre timp pe site procentul este 77% contra 15%, inseamnă că destui vaccinați totuși nu vor vaxxinare obligatorie.

  nu trece zi să nu aud de un vaccinat infectat care e furios pe promisiunile deșarte făcute de guvern

  poate se trezesște lumea că guvernul și corporațiile sunt dubioase, nu oamenii liberi care au rezistat la reclamele idioate cu înțeparea

 2. Vad ca procentul real de vaccinati/nevaccinati se pastreaza si in sondaj. Asta inseamna ca vaccinatii vor vaccinare obligatorie. Intrebarea mea pentru ei e: Voi cand v-ati dus la intepat v-a obligat cineva?! NUU! Pai atunci de ce sunteti farisei si impuneti ceva ce voua nu vi s-a impus? Noi va impunem de exemplu ca sa fie OBLIGATORIE vaccinarea neconstransa de nimeni? Ce parere aveti? Evident ca raspundeti doar daca ati inteles ce am vrut sa spun! Sper sa citeasca si trompetele de la hotnews pe care sincer sa fiu le banuiesc de interese ascunse in acest sondaj!

 3. Sondajul e cu atât mai grăitor cu cât a avut loc pe terenul lor, în bula trompetei guvernamentale unde ai zice că toti vor vaxxinare obligatorie.

  asta arată că politrucii care azi imping vaccinare obligatorie au luat șpagă, pentru că ei știu că au zero suport democratic pentru acest fascism nevrotic și totuși atacă majoritatea ca să iși merite comisioanele luate, dar ei știu că după asta vor trebui să fugă din țară.

  mesaj pentru Cațu, Tătaru, Raed Arahat, Kelemen Hunor, Ioana Mihăilă și alti fasciști: NU VĂ VEȚI BUCURA DE ȘPAGĂ, vom veni cu procese după voi și din Haiti și Brazilia vă vom aduce cu mandat ca să răspundeți in justiție pentru incălcarea drepturilor constituționale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE