vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEFOTO | Imaginile anului: Un episcop al Bisericii Ortodoxe, prin nămol, pentru...

FOTO | Imaginile anului: Un episcop al Bisericii Ortodoxe, prin nămol, pentru a duce daruri copiilor amărâți. PS Ignatie l-a adus și pe Moș Crăciun

PS Ignatie, Episcopul Hușilor, a mers alături de membrii Asociației „Filantropia Ortodoxă” pentru a le face daruri copiilor cu probleme din satele ce țin de eparhia sa, informează Episcopia Hușilor.

Duminică, 12 decembrie, ierarhul s-a înarmat cu cizme de cauciuc și a înfruntat vremea neprielnică pentru a le duce daruri și bucurie celor mici din  satele Puntișeni, Pârvești, Chițcani și Costești, județul Vaslui.

„Surprinderea și bucuria copiilor și a părinților lor a fost cea care ne-a motivat să continuăm pe o vreme neprielnică, deoarece avem îndatorirea să împlinim binele, indiferent de obstacolele ce se pot ivi. Este a treia zi de campanie și, până în prezent, am reușit să ajungem la peste 600 de copii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Părintele nostru Episcop Ignatie ne-a însoțit astăzi în Caravana ,,Dar de Crăciun”, aducând binecuvântare și bucurie celor cărora le-a trecut pragul.

Au fost situații în care Preasfinția Sa a oferit, pe lângă darurile pregătite, și câte un ajutor în bani, deoarece, de multe ori, realitatea de la fața locului este mult mai dură decât preconizam.

Nici Moș Crăciun nu a lipsit din Caravană și a împărțit cu noi ghete călduroasegeci, pachete cu dulciuri, căciuli și mănuși, lenjerie de corp și multă speranță. 

Mulțumim pentru tot sprijinul financiar acordat de Episcopia Hușilor pentru acest proiect, aflat la a IV-a ediție, precum și tuturor prietenilor Asociației „Filantropia Ortodoxă”, din țară și străinătate, care s-au alăturat eforturilor Centrului Eparhial»a precizat părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Timp de două săptămâni, colindele vor răsuna, din mașinile Caravanei, pe cele mai greu accesibile drumuri din satele și cătunele Episcopiei Hușilor, vestind Nașterea Domnului și aducând multă bucurie și speranță.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE