luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATENepotul lui Gigi Becali, după sinuciderea lui Stephan Pelger: Toți depresivii, aka...

Nepotul lui Gigi Becali, după sinuciderea lui Stephan Pelger: Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul. Bă băieți, dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependențe de droguri

Sinuciderea designerului Stephan Pelger(foto stânga) la 44 de ani a fost subiectul acestor zile în presa mondenă.

Dar nu toată lumea îl compătimește pe creatorul de modă homosexual. Lucian Becali (foto dreapta), nepotul lui Gigi Becali, dă vina pe droguri în cazul lui Pelger.

„Toți depresivii, aka drogații își pun ștreangul,nene, bă băieți dacă ați munci ceva cu adevărat n-ați avea timp de dependente de droguri, după care vezi doamne voi „cădeti în depresie”! Munca vindecă depresia, 100%! Toate putorile au „depresie”, mă, sărăcuții de ei, de la atâta lene și droguri fac depresie! N-am auzit vreun muncitor de la IMGB să facă depresie!”, a este postarea de pe Facebook a lui Lucian Becali.

Nepotul milionarului din Pipera și Dana Budeanu se pare că împărtășesc aceeași opinie cu privire la depresie, pe care o asocială cu consumul de droguri și cu lipsa de activitate.

Stephan Pelger va fi incinerat.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Da cine e asta care nu e roman dupa nume? De ce se chinuie presa sa promoveze un “noname”. Daca nici cand traia nu stiau multi de el ce rost are acum sa ne pierdem vremea cu un sinucigas din tagma bulangiilor. E treaba lui ce a facut si numai a lui!

  2. Ce activitate prestează acest neica nimeni și în ce calitate vorbește? Cred că am să vizitez mai rar această pagină. Lucian Becali și Dana Budeanu… mulțumesc dar nu mă interesează părerea lor

  3. Se știe că rata depresiei și suicidului este uriașă la LGBTQ

    Desigur, ea e interpretabilă. Poti da vina pe heterosexuali că nu-i acceptă. Dar nimeni nu e obligat să umble după curul tuturor minorităților și să le admire pentru metoda specifică in care fac sex.

    Cel mai probabil e că o sexualitate împotriva naturii iti intoarce pe dos toate reperele așa, ești inadaptat și degeaba improști cu ură pe oameni pentru problema ta, că seara tot cu problema aia a ta proprie rămâi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate