miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATEEuroparlamentarul Chris Terheș: Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creare și...

Europarlamentarul Chris Terheș: Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creare și folosire a euro-ului digital

„Așa cum am spus de ceva timp că se dorește, Comisia Europeană a publicat propunerea legislativă de creere și folosire a euro-ului digital”, a scris europarlamentarul Cristian Terheș pe Facebook.

El a menționat că intenția Comisiei Europene este de a limita folosirea numerarului, până la dispariție.

„Pentru a justifica introducerea monedei digitale europene, Comisia Europeană susține că dorește prin acest act normativ ‘să se asigure că cetățenii și întreprinderile POT CONTINUA să acceseze și să plătească cu bancnote și monede euro în întreaga zonă euro, dar și să stabilească un cadru pentru o posibilă nouă formă digitală a monedei euro pe care Banca Centrală Europeană o poate emite în viitor, ca un complement la numerar.’

Cu alte cuvinte, folosirea cash-ului, de la momentul intrării în vigoare a acestei legi, va fi un privilegiu pe care birocrația europeană te lasă ÎNCĂ să-l exerciți, până când decide să ți-l revoce. E imperativ ca în 2024 să alegem conservatori patrioți în Parlamentul European care să oprească aceste nebunii totalitare promovate de Ursula von der Leyen”, a spus Terheș.

Așa cum R3media a anunțat deja, Terheș va candida și pentru alegerile europarlamentare din 2024, din partea AUR.

Elveția, poate cea mai dezvoltată țară din Europa, vrea să bage numerarul în Constituție, iar 530.000 de cetățeni ai Austriei au semnat o petiție care prevede același lucru. Doar în Germania, de exemplu, Nancy Faeser, ministrul de Interne, mai face presiuni pentru eliminarea cash.

Reamintim și că Mircea Badea s-a pronunțat de curând împotriva acestei măsuri de eliminare a banilor fizici.

Nu mai plec de acasă fără bani cash. Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită!“, spunea, în aprilie, Mircea Badea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Comisia UE face ce știe ea mai bine: FACILITEAZĂ libertatea de mișcare, FACILITEAZĂ tranzacțiile financiare… Nu ne poate lăsa DEZFACILITAȚI, așa cum eram de dinainte de inventarea UE? Am dori și noi să FACILITĂM nebăgarea nasului globalist în viața privată a fiecăruia.

  2. „Elveția, poate cea mai dezvoltată țară din Europa, vrea să bage numerarul în Constituție, iar 530.000 de cetățeni ai Austriei au semnat o petiție care prevede același lucru. Doar în Germania, de exemplu, Nancy Faeser, ministrul de Interne, mai face presiuni pentru eliminarea cash.”

    Cu ce ziceați că s-a „dezvoltat” Elveția, d-le Ursan ? Cu lapte de vacă și ciocolată (cu lapte, alune etc.) ? Cu turism montan și lecții despre Democrație ? Cu … „investiții străine” ?! Cu disciplină germană ? (Cu „all of the above” – AND MORE ?)

    NE SPUNEȚI ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE