ACTUALITATEDeputatul Dan Tănasă, după ce bilanțul morților de la Matei Balș a...

Deputatul Dan Tănasă, după ce bilanțul morților de la Matei Balș a ajuns la 20: De ce nu se aud acum intelectualii fără operă? Pentru că sunt parte a sistemului care a transformat România într-o colonie!

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a reacționat ferm după ce bilanțul victimelor incendiului de la „Matei Balș” a ajuns la 20.

Într-o postare pe facebook, el a făcut referire la scrisoarea persoanelor publice împotriva AUR, întrebându-se de ce nu reacționează în fața acestei tragedii, care face din ce în ce mai multe victime.

„Numărul morților după incendiul de la „Matei Balș” a ajuns la 20!!! De ce nu se aud acum intelectualii fără operă?! Problema lor este AUR nu faptul că ard oamenii în spitalele publice?!
Vuvuzelele globalismului anticreștin tac complice cu acest sistem criminal care de 31 de ani ne omoară cu zilele. De ce? Pentru că sunt parte a sistemului care a transformat România într-o colonie!”, a scris Dan Tănasă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...