ACTUALITATELiderul USR, Dan Barna, nu a vrut să jure pe Biblie că...

Liderul USR, Dan Barna, nu a vrut să jure pe Biblie că nu va accepta căsătoriile între persoane de același sex

Liderul USR, Dan Barna, a refuzat să jure cu mâna pe Biblie că nu va accepta căsătoriile între persoane de același sex.

Episodul s-a petrecut în timpul emisiunii „Marius Tucă Show”, de la Aleph News. Liderul USR nu a spus că este în favoarea căsătoriilor unisex, dar a spus că este absolut de acord cu parteneriatele civile între persoane de același sex.

„Nu am de ce să fac un astfel de jurământ aici, înțeleg că este marota ta personală.[…] Dialogul și echilibrul sunt soluțiile. Sunt de acord, categoric, cu parteneriatele între persoane de același sex. Este și varianta pe care am susținut-o.[…]”, a declarat Barna, care s-a autodefinit ca și creștin și care a spus că „crede în familie”, în timp ce Marius Tucă i-a pus Biblia în față.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că mai mulți consilieri USR – PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie la investirea în funcții, după alegerile locale. De asemenea, USR – PLUS a fost singura formațiune care s-a poziționat explicit în opoziție cu Referendumul pentru Familie.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...