vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATELiderul USR, Dan Barna, nu a vrut să jure pe Biblie că...

Liderul USR, Dan Barna, nu a vrut să jure pe Biblie că nu va accepta căsătoriile între persoane de același sex

Liderul USR, Dan Barna, a refuzat să jure cu mâna pe Biblie că nu va accepta căsătoriile între persoane de același sex.

Episodul s-a petrecut în timpul emisiunii „Marius Tucă Show”, de la Aleph News. Liderul USR nu a spus că este în favoarea căsătoriilor unisex, dar a spus că este absolut de acord cu parteneriatele civile între persoane de același sex.

„Nu am de ce să fac un astfel de jurământ aici, înțeleg că este marota ta personală.[…] Dialogul și echilibrul sunt soluțiile. Sunt de acord, categoric, cu parteneriatele între persoane de același sex. Este și varianta pe care am susținut-o.[…]”, a declarat Barna, care s-a autodefinit ca și creștin și care a spus că „crede în familie”, în timp ce Marius Tucă i-a pus Biblia în față.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Reamintim că mai mulți consilieri USR – PLUS au refuzat să jure cu mâna pe Biblie la investirea în funcții, după alegerile locale. De asemenea, USR – PLUS a fost singura formațiune care s-a poziționat explicit în opoziție cu Referendumul pentru Familie.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE