ACTUALITATEEfectul Raportului Matic în realitate: un bărbat biologic care se crede femeie...

Efectul Raportului Matic în realitate: un bărbat biologic care se crede femeie reclamă Aeroportul Cluj Napoca pentru că l-a tratat ca pe un bărbat

O asociație care promovează drepturile LGBTQ susține că un bărbat biologic care se consideră femeie a fost supus unui abuz la Aeroportul Cluj Napoca, deoarece angajații instituției l-au tratat conform actelor de identitate, în care este bărbat.

Asociația susține că lucrătorii vamali și de poliție de frontieră din aeroportul „Avram Iancu” Cluj Napoca l-au umilot public și l-au privat de libertate pe individ fără a oferi explicații în data de 15 iunie 2021.

În acea dată, un bărbat biologic cu cetățenie română și domiciulul în străinătate, a încercat să intre în România cu scopul de a face demersurile necesare de schimbare a actelor de identitate pe cale juridică. Potrivit Asociației MozaiQ, două angajate de la control pașapoarte au supus-o unor „umilințe violente”, ridicându-se de pe scaunele din ghișeu și țipând „Bărbat! Bărbat!”, iar ulterior forțele de ordine ar fi încuiat bărbatul într-o încăpere adiacentă, fără a oferi vreo explicație.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Asociația susține că același lucru s-a mai și în 2017 victima unei situații similare, fiind reținută în aeroport timp de 2 ore, pe același motiv: că nu îi corespunde numele din pașaport cu „expresia de gen”.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media..

Reamintim că la finalul lunii iunie, Parlamentul European a adoptat raportul Matic, cel care instituie recunoașterea legală a celor care se declară de alt gen decât sexul biologic. În paginile raportului a apărut chiar și faptul „bărbații transgender pot naște”. Cu alte cuvinte, o femeie din punct de vedere biologic se poate declara bărbat, iar legea trebuie să recunoască această „realitate”.

Reacțiile vehemente au fost contestate de Dacian Cioloș și USR, care au numit interpretarea respectivă „o enormitate”.

Iată că acum statul român este acuzat tocmai pentru că refuză să recunoască legal „enormitatea” clamată de liderii USRPLUS. De altfel, europarlamentarii USRPLUS au fost singurii români care au votat în favoarea raportului Matic.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

6 COMENTARII

 1. Începe bolunzenia și la noi :))))

  O instabilă a primit pârghii juridice și forțe social-ideologice finanțate pentru a face din problema ei problema intregii societăți.

  Aceste scandaluri provocate au rolul de a accelera procesul de incorporare legislativ-normativă a Raportului Matic care este doar o recomandare…

  Gloata de ONG-uri finanțate cu bani grei urlă, țipă și flutură drapelul luptei, distrug viețile reale ale angajaților care respectă actele, legea și biologia științifică, se victimizează agresiv pentru a stoarce bani și atenție, poziționâmndu-se ca eroi cu drapelul curcubeu pentru a lua noi finanțări și a avansa cauza ideologică a dezaxării societății.

  Românii trebuie să se macine intre ei in timp ce Ambasadele stau de șase la evaziunea fiscală a corporațiilor, la raderea pădurilor și la stoarcerea resurselor de aur, cupru, gaz, petrol cu redevențe minuscule, de nivel sub-saharian

  Asta-i marea schemă de fapt.

 2. E același scenariu aplicat de bolnavii mintali care sînt în spatele persoanei respective. Schimbi legea ptr o minoritate de 2-3 pe care îi finanțezi și îi sfătuiești ce au de făcut. Când au cerut scoaterea icoanelor din școli, s-a procedat identic. Cu ONGuri și judecători, ăștia cred că pot face orice

 3. un soroshel venit special pentru a crea un fals bau-bau de implementare rapida a haosului mondial sodoma /fomora. in fapt tinta este cu totul alta – controlul prin microcipare si genocidul, pentru ca o mana de entitati iubitoare de moloch sa puna labele pe resursele planatare.

 4. La aeroport nu te întrebă nimeni de ce gen ești.
  Identitatea se stabilește pe bază de sex.
  Confuzia dintre sex și gen denotă ori analfabetism funcțional din partea unor persoane trans, ori pur și simplu o sfidare a autorităților și pentru falsă identificare pot fi reținute și arestate.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...