ACTUALITATEIncredibil: Dacian Cioloș spune că a votat raportul Matic - care vrea...

Incredibil: Dacian Cioloș spune că a votat raportul Matic – care vrea să impună avortul țărilor UE și vorbește despre „bărbați transgenderi care nasc” – pentru că este CREȘTIN

Dacian Cioloș, liderul grupului europarlamentar Renew Europe – al președintelui francez Macron – spune că a votat raportul Matic pentru că el susține „creștinește” toate persoanele din România, „indiferent de orientarea lor sexuală, de credințele personale sau de afilierile politice”.

Cioloș susține că raportul Matic nu ar prevede că bărbații pot naște, în ciuda textului rezoluției care afirmă negru pe alb, cu totul altceva.

Liderul USRPLUS consideră că el, prin politica sa, apără „viitoarele generații de femei de  supunere și umilință”.

Reamintim că Biserica Romano-Catolică s-a pronunțat împotriva documentului, iar toate cultele creștine recunoscute vorbesc despre inexistența transgenderismului și numesc avortul o crimă, adică principalele idei promovate de raportul Matic.

„Am văzut atacurile incalificabile din ultimele zile, conform cărora eu și alți colegi din Parlamentul European am fi susținut o lege prin care bărbații să rămână însărcinați.
Îmi displac etichetele, dar, cu regret, trebuie să spun că asistăm la un discurs politic mizerabil. Cine dorește să creadă astfel de enormități e liber să o facă, dar politicienii care trăiesc din astfel de minciuni sunt toxici și periculoși pentru societate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Nu o să vin să vă povestesc despre cât de utile sunt educația și decența sau despre cât de necesare sunt drepturile cetățenilor. Vreau doar să spun că îmi este rușine de astfel de oameni, mai ales că pe unii dintre ei îi consideram persoane decente. Nu am așteptări de la extremiștii care mint de ani în șir că se prăbușește cerul și că vine sfârșitul lumii. Îi știu și pe cei de la PSD că se ascund sub ideea de „stânga conservatoare” ca să mai câștige un vot din temerile unor oameni care chiar cred că îi vor fugări minoritățile sexuale pe străzi ca să le implanteze cipuri. Rușinos. Însă îmi e imposibil să înțeleg cum unii colegi de la PNL au ajuns să promoveze astfel de închipuiri tenebroase și mincinoase.

Platforma mea politică în USR PLUS și în politica românească va fi să susțin drepturile cetățenilor indiferent de orientarea lor sexuală, de credințele personale sau de afilierile politice. Și fac asta creștinește. Pentru mine, a fi creștin înseamnă să-ți iubești aproapele și să-l ajuți să-și trăiască viața așa cum o decide, atâta vreme cât alegerile pe care le face nu fac rău celor din jur. După toate aparențele, acești politicieni trăiesc în ideea creștinismului care pedepsește, exclude și condamnă. Aruncă anateme și decid după cum vor ei ce înseamnă valorile creștine și cine e demn sau nu de ele. Pentru mine, creștinismul înseamnă umanitate, înțelegerea celuilalt, îmbrățișarea și dăruirea a ceea ce ai mai bun pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Asta înseamnă pentru mine și politica: nu să construiești dușmani și să sperii oamenii cu minciuni. Caut să-i respect pe oameni pentru ceea ce sunt, nu pentru ce mi-aș dori eu să fie sau să nu fie.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dincolo de asta, discutăm astăzi despre drepturile femeilor, subiect pe care îl consider lăsat la o parte de ani buni atunci când e vorba de viața lor de zi cu zi. Nu vreau să vorbesc în numele lor, o pot face singure și cu deplin curaj. Totuși, misiunea mea include să le apăr drepturile și să susțin să aibă parte de un tratament corect în societate. Violența domestică, sarcinile la adolescente, nereprezentarea politică sau în domeniile în care muncesc, discrepanțele salariale sunt tratate la noi ideologic. Vajnicii bărbați politici din România, cei care își fac poze cu singura floare pe care o cumpără într-un an, pe 8 Martie, sunt pur și simplu traumatizați că femeile ar putea avea niște drepturi de bun-simț în societate. Susținători ai unui tradiționalism pe care îl modelează după cum le pică lor bine, leșină când aud de ciclu menstrual, sarcină în adolescență, educație sexuală. Puri ca niște îngeri asexuați, pretind că apără copiii de perversiunile educației sexuale în școli când, de fapt, condamnă noi generații de femei la supunere și umilință. Posibil să își pună și mâna la ochi atunci când trec prin magazine pe lângă rafturile de tampoane, că doar pe vremea bunicilor noastre nu exista așa ceva și dacă ele s-au descurcat atunci de ce nu s-ar chinui femeile și astăzi.

În ceea ce mă privește, voi merge înainte susținând decizii și acțiuni politice prin care românii să trăiască liber și decent.
Cei care resping politici prin care femeile sunt în mod real egale bărbaților ar trebui să meargă acasă și să le ceară scuze mamelor, soțiilor și fiicelor lor, pentru că le folosesc într-un joc indecent.
Altfel, e clar că avem în continuare nevoie de politicieni rezonabili și respectabili. Mergem mai departe cu bun-simț, indiferent de atacurile lor”, a scris Cioloș.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

11 COMENTARII

  1. Dacă domnul despre este vorba în articol ar fi creștin și-ar pune întrebarea elementară: pruncuciderea considerată „drept al femeilor” de raportul pe care l-a votat dumnealui este creștinească? Minciuna lui este evidentă măcar din acest unic punct de vedere.

  2. Așa este !
    Ciolosbe cretin ! Litera a strecurata in cuvânt provine de la numele de robot ‘ s-o ros’ sufletul și inteligenta nativă și naturala ! Așa sunt toți cu iqo + eqo ! Doar cretini !

  3. Piticul ăsta bubos,care nu are copii,nu mai poate el de grija femeilor și de drepturile lor încălcate de bărbați.tările europene sunt aproape în faliment din cauza unui virus închipuit și pe pitic îl doare la lingurică de drepturile poponarilor.esti pederast stai dracului in casă și trageti-o cu cine vrei ,pe unde vrei tu,dar nu ieși în public să te mândrești cu deviația ta mentală și sexuală.nu vrem transformarea Europei în Sodoma și Gomora.Domnul nu doarme niciodată și poate ii va pedepsi pe vinovați.

    • Păi nu e și împielițatul o ființă, ce, n-are și el drepturi? Ei, drăcie! Stai să vezi dacă-i pică amărâtului ăsta în mână vreun volum de basme, că-l judecă în contumacie pe Făt-Frumos pentru ce i-a făcut bietului zmeu oprimat. Doar puțină dragoste, înțelegere și acceptare dacă primea balaurul și se rezolva pașnic totul. Dar de, dacă nu exista UE pe vremea aia…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate