ACTUALITATEKlaus Iohannis: Virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste

Klaus Iohannis: Virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste

Președintele Klaus Iohannis spune că vaccinarea împotriva Covid-19 este soluția care ne va ajuta să revenim la viața normală și că nu virus nu dispare prin „violență și manifestări extremiste”, conform Digi24.

Acesta insinuează că protestele sunt manifestări extremiste, violente, deși a fost un singur caz de agresiune fizică (la Brăila), care a fost sancționat de către Jandarmerie. Nu este prima dată când șeful statului numește cu evidentă exagerare manifestările ce nu-i convin.

„Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. (…)

Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare. (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aniversarea de astăzi are loc în circumstanțe excepționale, în care întreaga omenire se confruntă cu pandemia generată de virusul SARS-CoV-2. Acest context global complicat este exemplul cel mai elocvent în ceea ce privește importanța strategică a activității dumneavoastră în demersurile de răspuns la amenințări sanitare, precum noul coronavirus.”, declară Președintele României, Klaus Iohannis.

Vizita acestuia și a premierului Cîțu totodată se datorează împlinirii a 100 de ani a Institutului Cantacuzino care, în 1 aprilie 1921, la ordinul Regelui Ferdinand I, se înființează Institutul de Seruri și Vaccinuri „Dr. I. Cantacuzino”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

 1. Cum să te vaccinezi și de ce, dacă nimic nu se schimba? De ce nu pot să aleg eu cum mă voi proteja? De ce nu primim informații despre cum să ne imunizăm, de ce nu se fac campanii de prevenire și imunizare, vitaminizare a populației?? De ce mi se impune cum să trăiesc, cu cine mă întâlnesc, unde merg, la ce ora merg??
  De ce atâtea întrebări pertinente, primesc răspunsuri deviate??
  Chiar toți suntem prosti, iresponsabili, naivi sau cum ne mai numiți??

 2. Sa nu mai murim de covid, ci sa murim fericiti de vaccin.
  Vad ca persista in aberatii, precum Ceausescu.
  Sper ca un numar cat mai mare de romani sa se trezeasca, observand manipularile si acordand 0 credit acestui sistem ticalosit. De la presedinte pana la toti infiltratii din presa si din strada.
  Cata ticalosie sa deviezi sensul protestelor la niste etichete fabricate de servicii…prin evenimente inventate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT