ACTUALITATEDosar penal pentru PS Ambrozie de la Giurgiu pentru predica în care...

Dosar penal pentru PS Ambrozie de la Giurgiu pentru predica în care l-a criticat dur pe Iohannis și a spus oamenilor să nu se grăbească la vaccinare

Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu, la inițiativa publicației Libertatea, a anunțat că dosarul penal în cazul Episcopului de Giurgiu a fost depus la Parchet. Preasfințitul Ambrozie este „condamnat” pentru predica pe care a ținut-o în cadrul Liturghiei din 14 octombrie, cu ocazia Sfintei Cuvioase Parascheva.

Vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au sesizat din oficiu la data de 18.10.2021, cu privire la comiterea infracțiunii de comunicare de informații false, având în vedere afirmațiile făcute de către un reprezentant al Episcopiei Giurgiu, în cadrul unei procesiuni religioase, realizată în data de 14.10.2021, în comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Declarațiile pentru care Preasfințitul este blamat:

„Nu vă smintiți de ceea ce vedeți la TV, nu vă speriați nici de Covid, nu vă grăbiți să vă vaccinați, lăsați-i pe ei să se vaccineze întâi, întâi toți parlamentarii și toți senatorii și deputații și la urmă, de o mai rămâne vreun vaccin din astea 120 de milioane cumpărate de Cîțu, abia atunci să vă vaccinați, că sunt expirate și încearcă să le vândă în străinătate. (…)

Își bat joc de români!”, a spus Episcopul.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

PS Ambrozie a criticat și investigația celor de la Recorder țintită împotriva Bisericii Ortodoxe Române și împotriva Patriarhului Daniel. Până și acest lucru a fost considerat condamnabil pentru cei de la Libertatea, care au inițiat plângerea penală.

„Cine-i plătește pe acești epigoni să-i înregistreze pe preoți și să-și bată joc de Biserică. Până când o să-și bată joc de credința noastră? Pentru că la baza piramidei stă poporul și la vârf stau ăștia care ne conduc. Dar să vedeți când s-o mișca poporul, să vedeți cum o sa cadă să-și rupă gâtul toți!

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Când și-o lua Dumnezeu mâna de pe ei, de pe ăștia care chinuie țara…toți vor sfârși. O să se găsească un procuror să vadă ce-au făcut pentru străini, pentru corporații, că pentru popor n-au făcut nimic. Numai minciuni. Poporul trăiește în frig și-n foame, mai rău ca-n perioada comunistă.

Au sărăcit țara și noi trebuie să tăcem să nu zicem nimic”, a spus părintele.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

12 COMENTARII

 1. Vrednic este! Poporul este cu el! Doar satanistii ii vor raul, cum ar fi pseudo-ziaristii de la Libertatea, niste indraciti, si altii care le tin isonul! Nu ne este frica, vom marturisi adevarul pana la capat! In afara de a ne omori nu au ce sa ne faca, n-au decat sa traiasca ei in societatea sclavagisto-demonica pe care o pregatesc si sa se creada oameni liberi in prostia lor!

  • Măi rapăn , dar de securistii de la ANMDM de ce nu vorbesti ?? DE ce nu spui nimic de BLOCADA SECURISTA instaurata pe medicamentele eficiente ?? Nici import de Arbidol , nici productie de Favipiravir ! Nici acces la Ivermectina ! Medicamente care ar ajuta la preventia bolii si totodata la o imunizare prin facerea bolii ! Cine sunt aia care dau ordine politrucilor de la Guvern si omoara oamenii INTENTIONAT pentru a scapa de presiunea pe bugetul de pensii si pentru a forta inocularea cu serul otravitor experimental ???

 2. Scorpia malefica de la PNL transmite romanilor ingrijorati ca trebuie sa accepte moartea dupa “vaccinare” :
  https://www.national.ro/coronavirus/alina-gorghiu-a-socat-cu-raspunsul-la-intrebarea-daca-ma-vaccinez-imi-garantati-ca-raspundeti-dvs-daca-patesc-ceva-739694.html

  “Senatoarea liberală i-a lăsat, practic, fără replică pe internauți după ce aceștia au chestionat-o pe marginea responsabililor față de eventualele reacții adverse ale vaccinului.

  „Sunteți jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îm garantați în scris că răspundeți dvs. dacă pățesc ceva?”, a fost întrebarea unuia dintre utilizatorii Facebook.

  „Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a venit răspunsul Alinei Gorghiu, ce a stârnit contoverse și alte comentarii în contradictoriu între susținătării vaccinului și anti-vacciniști.”

 3. VREDNIC IERARH ESTE PS AMBROZIE SI IL SUSTINEM PENTRU ADEVARUL PE CARE L-A MARTURISIT , FRATILOR TREBUIE SUSTINUT ACEST EPISCOP SI LUPTAT PENTRU EL . DE CE TAC CEILALTI SINODALI PENTRU CA NU AU CE PIERDE . DRACUL LE I-A GRAIUL CELOR FRICOSI SI NECREDINCIOSI SI LE PUNE INAINTE MOARTEA . SI NU-L LASA SA CREADA IN INVIEREA LUI HRISTOS DOMNUL

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...