ACTUALITATEFOTO | Folkistul Doru Stănculescu a trecut la Domnul. Ultima imagine cu...

FOTO | Folkistul Doru Stănculescu a trecut la Domnul. Ultima imagine cu artistul, înregistrată duminică la sfânta liturghie

Doru Stănculescu a trecut la cele veșnice azi dimineață, la vârsta de 71 de ani.

Din primele informații, Doru Stănculescu a fost găsit fără suflare azi dimineața în casă.

„Mi-e foarte greu să vă dau vestea asta. Doru Stănculescu a plecat azi dimineață să se întâlnească cu bunii lui prieteni Dan Andrei Aldea, Vali Sterian și alții. Primește-l Doamne și veghează-i veșnica odihnă. O pierdere uriașă!”, a anunțat Eugen Avram.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Doru Stănculescu a fost un cântăreț și instrumentist de muzică folk. De profesie arhitect, a debutat în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga.

A realizat muzica pentru filmul Porțile albastre ale orașului (1974, regia Mircea Mureșan).

Primul material discografic al artistului este un disc single editat în anul 1979 de casa de discuri Electrecord. A apărut la Televiziunea Română cu melodii ca „Șambala”, „Ion Vodă Cumplitul”, „Ai, hai…”, „Ecou de romanță”, „Fără petale”.

Este membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a participat până la desființarea acestuia. Este fratele cântăreței Mihaela Mihai, potrivit Antena 3.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ultima fotografie cu artistul a fost publicată pe Facebook, ieri, de Marian Hociung.

„Sus e cerul, largă-i lumea,
N-ar ști nimeni că m-am dus,
Bine ca-nfrunzit pădurea,
Numa’ m-or vedea că nu-s.“, cânta artistul în melodia Ai, hai!

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

    • Din pacate cam asta inseamna „moarte subita” in „aceasta perioada”. Adica „moarte subita” = deces post-vaccinare, bineinteles „fara cauzalitate” pentru ca vaccinurile sunt perfecte si „un dar de la Dumnezeu” (conform agendei; chiar Papa Francisc a mers pe aceeasi agenda recent!).
      Scopul este sa intepe peste 70% din populatia lumii. Cum altfel sa ajunga la un asemenea procent daca incep sa recunoasca adevarul despre efectele adverse? Oamenii mor pe capete dupa vaccin dar niciodata nu se admite cauza, nu se investigheaza, nu se fac autopsii… ci doar se repeta DOGMA „nu exista cauzalitate”, „vaccinurile sunt sigure” etc. Interesant este cati cad in capcana!! Presupun ca in timp apar efecte psihologice de obisnuire, omul probabil ajunge sa gandeasca ceva de genul „hai ca nu e chiar asa… si nu oi muri din asta…” – si apoi citim pe la stiri ca a mai murit inca unu’ sau altu’… 🙁

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...