ACTUALITATEDonald Trump a dezvăluit ipocrizia lui Mark Zuckerberg, după suspendarea contului de...

Donald Trump a dezvăluit ipocrizia lui Mark Zuckerberg, după suspendarea contului de Facebook: „Îmi spunea: ‘Aş putea lua cina cu dumneavoastră, domnule?’“

Contul Facebook al fostului președinte Donald Trump va fi suspendat până pe 7 ianuarie 2023, cel puțin, – doi ani de la momentul în care a fost suspendat inițial, conform unei decizii a platformei de socializare, scrie CNN.

„Nu mă interesează prea mult”, a spus, într-o primă fază, Trump, care nu s-a putut abține și a adăugat: „Trebuie să oprim asta. Nu putem lăsa să se întâmple. E atât de nedrept. Ei închid un întreg grup de oameni. Nu doar pe mine. Închid vocea unui grup mult mai puternic și al unui grup mult mai mare”, relatează Mediafax.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Trump a vorbit și despre Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, descriind un posibil dialog care ar fi avut loc între cei doi. „Știi, obișnuia să vină la Casa Albă. Îmi spunea: ‘Aș putea lua cina cu dumneavoastră, domnule?’ . ‘Aș putea să-mi aduc soția?’ / ‘Oh, absolut’”, precizează Stiripesurse.

Potrivit jurnalistei Maggie Haberman, Donald Trump susține că va redeveni președintele SUA până în luna august.

Jurnalista, care în trecut a reușit să scoată la lumină cele mai de impact știri despre administrația Trump, a scris pe Twitter că Donald Trump așteaptă să redevină președinte, deși nu există nicio metodă prin care s-ar putea întâmpla asta.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...