vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Marcel Ciolacu se simte jignit dacă e făcut moldovean: Buzăul...

VIDEO | Marcel Ciolacu se simte jignit dacă e făcut moldovean: Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!

Premierul Marcel Ciolacu a spus că e jignit de ideea că el, din Buzău, ar fi făcut moldovean. Afirmațiile jignitoare ale lui Ciolacu au fost făcute la Timișoara, la o conferință de presă.

„Asta e, a venit bănățeanul de Grindeanu să facă autostradă în Moldova. Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți! Dar a venit și un buzoian care totuși împreună cu dl Grindeanu și restul colegilor din guvern am început să aducem timișorenilor ce e corect să aducem”, a fost gluma încercată de Marcel Ciolacu ca răspuns la întrebarea pusă de un jurnalist.

Gafa lui Ciolacu a stârnit imediat reacții din partea colegilor de partid, Alfred Simonis (TM) și Marian Neacșu (IL) – secretar general al Guvernului. Aflați în spatele premierului, cei doi și-au întors privirea unul către celălalt, uluiți, fixându-se cu subînțeles, apoi fiecare și-a mușcat buzele.

Jignirea lui Ciolacu vine la puțin peste o săptămână după ce, aflat în vizită oficială în Qatar, Ciolacu a spus „erecție” în loc de „lecție”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE