vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEJurnalista Maggie Haberman: Donald Trump susține că va redeveni președintele SUA până...

Jurnalista Maggie Haberman: Donald Trump susține că va redeveni președintele SUA până în luna august

Fostul președinte american Donald Trump a transmis mai multor persoane din anturajul său că va reveni la Casa Albă până în august, potrivit jurnalistei Maggie Haberman de la The New York Times.

Jurnalista, care în trecut a reușit să scoată la lumină cele mai de impact știri despre administrația Trump, a scris pe Twitter că Donald Trump așteaptă să redevină președinte, deși nu există nicio metodă prin care s-ar putea întâmpla asta.

Teoria conspiraționistă circulă printre conservatori de câteva luni, dar nu are nicio bază legală sau constituțională.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CEO-ul companiei MyPillow, Mike Lindell, susține că Trump s-ar putea întoarce. Ideea este susținută și de fosta avocată a lui Trump, Sidney Powell, care a vorbit pe această temă la o conferință QAnon desfășurată în weekend.

Lindell afirmă că în luna august vor exista suficiente dovezi ale presupusei fraude electorale încât Curtea Supremă va fi forțată să anuleze alegerile din 2020.

În ultimele luni, o teorie conform căreia America are nevoie de o lovitură de stat este foarte populară printre susținătorii lui Trump și printre membrii QAnon.

Michael Flynn, fost consilier pe probleme de siguranță națională în administrația fostului președinte Donald Trump, spune că o lovitură de stat asemănătoare cu cea din Myanmar – unde armata a răsturnat guvernul ales în mod democratic – „ar trebui să se întâmple” în Statele Unite, notează Smart Radio.

Trump revine pe scena politică în acest weekend

Donald Trump se întoarce sâmbătă pe câmpul electoral de luptă în calitate de purtător de cuvânt la convenția de stat a Partidului Republican din Carolina de Nord. El intenționează să continue cu mai multe mitinguri în iunie și iulie pentru a-și menține baza politică angajată și pentru a-i oferi opțiunea de a candida din nou pentru funcția de președinte în 2024.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Influența continuă a lui Trump asupra alegătorilor republicani ajută la explicarea motivului pentru care majoritatea rămân atât de aproape de el. Republicanii l-au scutit de o condamnare în Senat după ce Casa Albă l-a acuzat pentru că a provocat revolta Capitolului din 6 ianuarie.

Un sondaj Reuters / Ipsos publicat pe 21 mai a arătat că doar 28% dintre republicani cred că Trump nu ar trebui să candideze la funcția de președinte în 2024, în timp ce 63% dintre republicani spun că ultimele alegeri i-au fost furate. În același timp, ratingurile de aprobare ale lui Trump în rândul publicului larg sunt anemice. El a fost la 32 la sută pentru și 55 la sută împotriva într-un sondaj NBC News la sfârșitul lunii aprilie, precizează Stiripesurse.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE