ACTUALITATERevista „Lumea Credinței” are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua să...

Revista „Lumea Credinței” are nevoie de ajutorul nostru pentru a continua să fie tipărită și în 2021

Revista „Lumea Credinței” apelează la cititorii săi și nu numai pentru sprijinul necesar continuării apariției și în anul 2021.

Redactorul – șef al publicației, domnul Răzvan Bucuroiu, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a putea continua editarea revistei.

„Revista “Lumea credinței“ este cea mai veche, cunoscută și îndrăgită revistă de spiritualitate creștină din România, editată de laicatul ortodox. Apare lunar, neîntrerupt, din 2003, cuprinzând în cele 80 de pagini ale ei cele mai importante evenimente din viața creștinilor ortodocși din România și din întreaga lume”, scrie în anunțul de pe pagina dedicată acestei campanii .

„În prezent, din cauza pandemiei și a situației din rețelele de distribuție la nivel național revista este amenințată cu dispariția, de aceea facem apel la cititorii și la toți iubitorii de spiritualitate să sprijine acest proiect unic, care nu are în spate nici finanțe internaționale, nici interese comerciale. Revista vrea doar să apară în continuare! Ajutați-o! Mai ales în timpurile acestea confuze, o voce limpede e bine să rămână de veghe în cetate…”, scrie Răzvan Bucuroiu.

„Personal, nu cred că trebuie să oprim aici și acum parcursul editorial al întregului colectiv redacțional – de excepție, într-adevăr! Orice voce limpede a mass-media creștine cred că trebuie să răzbată în continuare în toiul cacofoniei generale, a haosului informațional, a războiului ideologic.
Așadar, sprijiniți revista cu cât puteți, cum puteți! Nici o donație nu e mică, ba chiar putem spune că avem bucuria sinceră, evanghelică a sumelor mici (așa, ca Dumnezeu: iubește lemnul și spațiile mici🙂), a “bănuțului văduvei“. Mic și neînsemnat, disprețuit și ridiculizat, el mută munții din loc! El ridică biserici și mânăstiri, catedrale și azile.
Noi atât am avut de spus pe această temă, de aici înainte voi aveți cuvântul! Iar dacă nu puteți dona, share-uiți cu încredere.
Hristos se naște, slăviți-L!”, sună mesajul jurnalistului.

Obiectivul campaniei este acela de a strânge 15.000 de euro în următoarele 53 de zile, până acum strângându-se 500 de euro. Oricine poate dona, cu orice sumă.

Toți cei care doresc să sprijine editarea acestei reviste o pot face accesând acest link.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...