marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEDigi 24 îl acuză pe George Simion de atac suburban. Citiți textul...

Digi 24 îl acuză pe George Simion de atac suburban. Citiți textul și judecați singuri!

Săptămâna trecută, Alianța pentru Unirea Românilor a prezentat un program de guvernare în 15 puncte, pe care vrea să-l aplice în momentul în are va prelua guvernarea în România.

Digi24 a criticat aspru și nefondat proiectele propuse de cei de la AUR, alegând din programul prezentat doar acei termeni care reprezintă cuvinte cheie (keywords) cu impact pentru publicul Român, pe care apoi le-a legat de diferite perioade din istoria României. Deși conducătorii țării au cumpărat extrem de multe vaccinuri, peste dorința românilor, iar în plus, numeroase studii au confirmat ineficiența acestora, postul de știri Digi24 are acum o problemă cu faptul că un partid parlamentar dorește tragerea la răspundere a celor care au provocat acest lucru. Digi 24 încearcă să „atragă atenția“ prin expresii de genul „Tribunale ale poporului“, inducând ideea că AUR vor să acționeze întocmai precum comuniștii în anii ’50. Acest lucru a fost infirmat chiar în articolul celor de la Digi24, în care reprezentanții AUR au explicat că acest sistem, de curți cu jurați, nu de „tribunale ale poporului“, este unul de natură occidentală, fiind în prezent aplicat în Statele Unite ale Americii.

Astăzi, siteul Digi24 a publicat o altă știre în care sfidează inteligența propriilor cititori. Organul de presă susține că AUR e un partid și-ar trimite în judecată propriul Guvern, în cazul în care ar ajunge la putere.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

George Simion, președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a transmis postului de știri un drept la replică, după nenumăratele știri în care acesta a denaturat ceea ce a transmis formațiunea politică și a indus în eroare cititorii prin titluri bombastice cu impact emoțional.

„Utilizați încă de săptămâna trecută un termen mincinos, denigrator la adresa AUR și manipulator pentru publicul care vă urmărește: Tribunale ale poporului. Denumiți (în mod fals) în acest fel o măsură prevăzută în programul de guvernare AUR, care face referire la intenția de înființarea unor curți cu jurați, după sistemul american.

Nici prostia și nici analfabetismul profesional al reporterului care a propagat această minciună și al managementului editorial Digi nu pot fi circumstanțe atenuante sau scuze pentru această practică. Tribunalele poporului au fost instanțe de inchiziție comunistă, care au instrumentat teroarea sovietică în perioada de ocupație efectivă a României.

Sunteți postul tv care a produs un promo anectodic, prin intermediul căruia ați revendicat luni la rând adevărul absolut drept instrument de lucru în elaborarea știrilor Digi24. Astăzi mințiți în mod intenționat, elaborat, mințiți din interes și vă dezonorați misiunea, profesia și condiția umană pentru o simbrie infinit mai mică decât răul pe care îl faceți.

Vă solicităm pe această cale să renunțaţi la dezinformarea publicului cu privire la activitatea și acțiunile AUR, să eliminați din spațiul public articolele mincinoase și să dați dezmințirile cuvenite în programele tv ale postului dumneavoastră.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu(click aici), vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În cazul în care adevărul, informațiile verificate și imparțialitatea sunt provocări prea mari pentru dumneavoastră, puteți reproduce integral această scrisoare pe siteul www.digi24.ro și o puteți prezenta în emisiunile postului Digi24.”, a transmis George Simion.

Acum, după ce ați citit dreptul la replică al președintelui AUR, judecați singuri dacă acesta este un „atac suburban“, așa cum postul de știri i-a pus eticheta!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

7 COMENTARII

 1. Aviz celor care se intrec in a denigra AUR. Cand vrei sa fi credibil vorbeste la timpul trecut sau prezent. Cand vorbesti in viitor esti mincinos sau unealta de denigrare. Viitorul e incert asa ca nu mai spuneti ce vor face unii in viitor. E ca si cand ai fi naufragiat in mijlocul marii si apare o barca. In loc sa te urci in ea incepi sa o vorbesti de rau ca nu te va duce unde vrei tu!! Astia care vor sa ramana in marea pnl-psd-usr-udmr le uram spor la inotat in deriva. Noi urcam in barca AUR. Sper sa nu ne mai intalnim. Si daca nu ne va place ce se intampla vom cobora din barca. Deocamdata e singura optiune de salvare. Discernamantul nu e ceva natural. Trebuie sa il castigi prin munca! :))

 2. Digi24 e o mizerie antiromânească. Îi provoacă scârbă oricărui om care nu-i spălat pe creier și are ceva uman în el.

 3. Digi se bazează pe faptul ca oamenii nu le citesc știrile, ci doar titlurile. Ca de altfel și g4media. Toate titlurile legate de AUR au în mod automat unul din cuvintele: scandal, circ, extremism, țipete etc.
  Linia e venita, cu siguranță pe linie de servicii.s-a observat încă din prima zi după alegeri ca asta a fost directiva…
  Sunt ca acele muște care, spre deosebire de albinele care găsesc o floare în mijlocul unui grajd plin de gunoi, cauta singurul rahat intr-un lan cu flori.
  Rar (mai precis deloc) ii vezi sa dea știri pozitive despre AUR.
  Îmi amintesc f mult de Antena3 pe vremea Băsescu. Făceau spume la gura cu orice pret, numai sa îl denigreze cumva. Cred ca au generat efectul opus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate