ACTUALITATEDespre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu:...

Despre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu: Mă vaccinez, dar mă bucur că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminică, că este pro-vaccinare împotriva covid, transmiste Agerpres.

„Eu sunt pro-vaccinare. Evident că priorităţile vor fi stabilite la nivelul Guvernului şi al Comisiei de Strategie, însă eu sunt pro-vaccinare”, a precizat Raluca Turcan.

Totodată, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică dimineaţă, la Buzău, că se va vaccina anti-covid, dar consideră că este bine că imunizarea nu este obligatorie în România, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, recent, că s-ar vaccina pentru covid în mod public dacă asta ar ajuta la convingerea oamenilor că serul este sigur, el afirmând că, deşi a fost realizat destul de repede, testele au fost făcute pe eşantioane mari de populaţie şi au dat rezultate bune.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT