ACTUALITATE Despre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu:...

Despre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu: Mă vaccinez, dar mă bucur că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminică, că este pro-vaccinare împotriva covid, transmiste Agerpres.

„Eu sunt pro-vaccinare. Evident că priorităţile vor fi stabilite la nivelul Guvernului şi al Comisiei de Strategie, însă eu sunt pro-vaccinare”, a precizat Raluca Turcan.

Totodată, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică dimineaţă, la Buzău, că se va vaccina anti-covid, dar consideră că este bine că imunizarea nu este obligatorie în România, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, recent, că s-ar vaccina pentru covid în mod public dacă asta ar ajuta la convingerea oamenilor că serul este sigur, el afirmând că, deşi a fost realizat destul de repede, testele au fost făcute pe eşantioane mari de populaţie şi au dat rezultate bune.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 7.859 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite