ACTUALITATEDespre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu:...

Despre vaccinare, în ziua votului. Vicepremierul Raluca Turcan: Sunt pro-vaccinare. Marcel Ciolacu: Mă vaccinez, dar mă bucur că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, duminică, că este pro-vaccinare împotriva covid, transmiste Agerpres.

„Eu sunt pro-vaccinare. Evident că priorităţile vor fi stabilite la nivelul Guvernului şi al Comisiei de Strategie, însă eu sunt pro-vaccinare”, a precizat Raluca Turcan.

Totodată, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică dimineaţă, la Buzău, că se va vaccina anti-covid, dar consideră că este bine că imunizarea nu este obligatorie în România, anunță Agerpres.

Potrivit sursei citate, și ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, recent, că s-ar vaccina pentru covid în mod public dacă asta ar ajuta la convingerea oamenilor că serul este sigur, el afirmând că, deşi a fost realizat destul de repede, testele au fost făcute pe eşantioane mari de populaţie şi au dat rezultate bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite