luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEDan Negru: „Asta să fie lecția de ajun de Moș Nicolae pe...

Dan Negru: „Asta să fie lecția de ajun de Moș Nicolae pe care să le-o dăm copiilor: că scopul vieţii nu e să fii bogat și puternic, ci să-ţi păzeşti sufletul”

Într-o postare recentă pe pagina de Facebook,  realizatorul TV Dan Negru, le-a oferit urmăritorilor săi o nouă lecție importantă. În această zi, în care copiii entuziasmați își pregătesc ghetuțele și așteaptă cadourile moșului, Dan Negru consideră că este important să le transitem copiilor, cine a fost de fapt Moș Nicolae: „scopul vieţii nu e să fii bogat și puternic, ci să-ţi păzeşti sufletul.”

„Când a plecat din orașul Myra spre Jerusalim , Nicolae de Myra, moș Nicolae de azi, avea să-și vândă toată averea și să o împartă săracilor. Asta să fie lecția de ajun de Moș Nicolae pe care să le-o dăm copiilor: că scopul vieţii nu e să fii bogat și puternic, ci să-ţi păzeşti sufletul.
Astăzi, 10 % din pământeni , cei mai bogați, dețin 82% din avuția mondială și 30 miloane de oameni mor in fiecare an de foame pe Pământ…Cele 30 de miloane care mor anual nu sunt niciodata breaking news undeva !
Moș Nicolae, episcopul, și-a vandut averea ca să o împartă săracilor arătând că poți să fi bogat fiind sârac. Seneca, înaintea lui Moș Nicolae, credea că “sufletul e unica valoare a omului pentru că sufletul îl face pe cel bogat egal cu cel sărac.”, a transmis Dan Negru.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE