ACTUALITATEDeputatul George Simion (AUR): Dacă stai la cel puțin 1 metru față...

Deputatul George Simion (AUR): Dacă stai la cel puțin 1 metru față de celălalt, nu trebuie să porți mască în spațiul public / Ar trebui să ni se spună clar: atâția oameni au murit după ce s-au vaccinat, dar la noi se acoperă totul

Deputatul George Simion (AUR) a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu la Antena 3. În cadrul emisiunii, Simion l-a contrazis pe Bogdan Chireac, cel care afirmase că statul ar trebui să mărească amenzile pentru nepurtarea măștii în spațiul public.

Liderul AUR a mai declarat că autoritățile acoperă numărul efectelor adverse apărute după vaccinare. Referința lui Simion fiind la cazurile bărbatului de 47 de ani din Gorj și la profesoara de 55 de ani din Oradea, decedați la puțin timp după rapel.

„Dacă stai la cel puțin 1 metru față de celălalt, nu trebuie să porți mască în spațiul public. Am dubii privind procesul de raportare a efectelor adverse. Este un interval limitat în care poți raporta un efect, dar vedem că la o zi, două, oameni mor după vaccinuri. Sunt decese și în Gorj, Bihor, Prahova și-n Timiș. Ar trebui să ni se spună clar: atâția oameni au murit după ce s-au vaccinat, dar la noi se acoperă totul. Sunt probleme și cu schema de tratament din spitale”, a spus deputatul AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

George Simion a reacționat la declarația premierului Cîțu, conform căreia cei care s-au opus măsurilor luate de stat împotriva pandemiei ar acționa similar cu teroriștii.

„Dl. Cîțu este un mare terorist, pentru că asasinează economia națională, împreună cu dl Năsui.Dl Cîțu când a jurat pentru postul de premier a jurat pentru respectarea libertăților și drepturilor fundamentale și ne trezim ca suntem numiți teroriști pentru că punem la îndoială anumite lucruri. Am uneori impresia că suntem tratați ca niște sclavi care suntem certați de Klaus Iohannis și Florin Cîțu, care ne spun că nu mai avem voie să punem la îndoiala autoritatea. Stați așa, că nu mai e dictatură, avem voie să ne punem întrebări”, a replicat Simion.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate