sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEOradea | Profesoară de 55 de ani, internată în stare gravă la...

Oradea | Profesoară de 55 de ani, internată în stare gravă la 8 ore după efectuarea rapelului cu Moderna, a murit peste trei zile

Profesoara Adriana Bunea (55 de ani), fost director al Liceului Teoretic German Friederich Schiller din Oradea, a făcut rapelul cu serul de la Moderna, luni 8 martie, iar câteva ore mai târziu ajungea la Urgență în stare gravă.

La UPU, profesoara a ajuns în stare de inconștiență, într-o stare profund alterată, scrie Bihon.ro. Dar cu toate astea, „nu se pot face conexiuni” cu vaccinul.

Din păcate, starea profesoarei s-a alterat, ea ajungând să sufere o insuficiență multiple de organe și după trei zile de la internare, adică joi 11 martie, a decedat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Diagnosticul prezumptiv a fost intoxicație cu substanță necunoscută. Dar nu se poate face o legătură între cele două aspecte. Este puțin probabil să aibă o legătură cu un vaccin. Examenul necroptic va susține sau va infirma diagnosticul de internare. Într-o astfel de situație, în prinicipiu trebuie făcută o autopsie medico-legală”, a transmis dr. Adrian Traian Dușe, directorul Spitalului Județean, în cursul după-amiezii de vineri. Alți medici din spital opiniază că nu se poate face o legătură de cauzalitate între vaccin și deces, bihon.ro.

Soții Bunea au făcut rapelul la vaccin luni, 8 martie, în jurul orelor 16:00. Patru ore mai târziu, a fost descoperită de fiica ei, Carina Bunea, cu o stare de sănătate gravă. A fost chemată ambulanța și femeii i s-a acordat primul ajutor, dar starea ei de sănătate era deja foarte alterată, precizează sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Au așteptat după ambulanță și în sufragerie își dădea ochii peste cap. Când a ajuns salvarea, ea era deja cu ochii dilatați și fixați, iar gura încleștată”, relatează soțul.

La Urgențe, medicii au indicat o substanță toxică necunoscută, în sângele pacientei. Joi seara la ora 19:30 a fost declarat decesul femeii. La internare, i se făcuse testul Covid, iar acesta a ieșit negativ.

Autopsia s-a realizat vineri seara, iar analiza acestui examen va fi realizată la IML Timișoara. Rezultatul analizei va surveni în următoarele săptămâni. Conform uzanțelor, s-a deschis anchetă penală IN REM, pentru moarte suspectă.

Soțul femeii, Vasile Bunea, spune că în ultimele două săptămâni, soția sa avusese stări de rău repetate, fără precedent, similare unor crize de fiere. În același timp, Vasile Bunea subliniază că, din cunoștințele sale, soția Adriana nu avea probleme deosebite de sănătate.

„Colectivul Liceului Teoretic German “Friedrich Schiller” anunţă, cu nemărginită durere, trecerea la cele veşnice a doamnei profesoare Bunea Maria Adriana, director al liceului între anii 2009-2014, un om de ţinută morală excepţională, un dascăl dedicat şi un coleg apreciat. Cuvintele devin prea sărace, insuficiente parcă, pentru a exprima regretul de care suntem cuprinşi noi, toţi cei care am cunoscut-o, la aflarea tristei veşti despre dispariţia sa fulgerătoare”, se arată într-o postare făcută vineri pe site-ul Liceului German din Oradea.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Sa stiti ca in ultimul an foarte multe persoane au avut simptome similare in diferite zone din tara. Unii si-au revenit, dar altii din pacate nu. Sunt foarte curioasa despre ce este vorba. In urma cu 1 an sau 6 luni, lumea nu era vaccinata. Ramane sa vedem ce rezultate vor veni de la Timisoara. Cectrist! 🙁

  2. Dumnezeu să o odihnească in pace! Nu mai avem încredere in nimeni și nimic! Nu poți face un vaccin inainte de testare! Nu ne pot obliga sa-l facem! Doctorii sunt călăi platiți! Nicicum nu vor spune din ce cauză a murit această minunată ființă! Pacat! Traim vrremuri de urgie! Asasinii tării trebuiesc puși la zid și mitraliații! Doamne ajută-ne Tu dacă mai merităm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE