luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEDumitru Coarnă, deputat PSD: Nu votez certificatul verde, indiferent de forma lui....

Dumitru Coarnă, deputat PSD: Nu votez certificatul verde, indiferent de forma lui. Am fost în teritoriu și 100% din cetățeni mi-au spus să nu votez

Marți seară, deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost prezent la emisiunea 100% de la Realitatea Plus și a fost șicanat de ceilalți invitați în legătură cu opțiunea sa privind certificatul verde.

Astfel, chiar dacă PSD a intrat la guvernare și deține inclusiv funcția de ministru al Sănătății, Dumitru Coarnă s-a declarat împotriva introducerii în România a certificatului verde:

„Eu o să votez contra acestui certificat verde, indiferent de forma lui. Lăsăm dreptul la opțiune. Cu cât a crescut rata de vaccinare, a crescut și rata de infectare, a crescut și cea de mortalitate. E statistică.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În România, se moare din cauza sistemului de sănătate care este în colaps. Eu îmi pun o singură întrebare. Dacă persoana vaccinată moare și e puternic încărcată cu acest virus, care e scopul? Am o problemă, izolez tot, nu vaccinați și nevaccinați. Am văzut o idioțenie astăzi, făcuse un gard din sârmă, adică virusul se oprește în sârmă… Suntem sănătoși?!

Eu o să votez împotrivă. Aceasta e opinia mea și acesta va fi votul meu. Am fost în teritoriu și 100% din oameni mi-au spus să nu votez certificatul verde. Am vorbit, credeți-mă, cu destui“, a precizat deputatul Coarnă.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE