ACTUALITATEDumitru Coarnă, deputat PSD: Nu votez certificatul verde, indiferent de forma lui....

Dumitru Coarnă, deputat PSD: Nu votez certificatul verde, indiferent de forma lui. Am fost în teritoriu și 100% din cetățeni mi-au spus să nu votez

Marți seară, deputatul PSD Dumitru Coarnă a fost prezent la emisiunea 100% de la Realitatea Plus și a fost șicanat de ceilalți invitați în legătură cu opțiunea sa privind certificatul verde.

Astfel, chiar dacă PSD a intrat la guvernare și deține inclusiv funcția de ministru al Sănătății, Dumitru Coarnă s-a declarat împotriva introducerii în România a certificatului verde:

„Eu o să votez contra acestui certificat verde, indiferent de forma lui. Lăsăm dreptul la opțiune. Cu cât a crescut rata de vaccinare, a crescut și rata de infectare, a crescut și cea de mortalitate. E statistică.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În România, se moare din cauza sistemului de sănătate care este în colaps. Eu îmi pun o singură întrebare. Dacă persoana vaccinată moare și e puternic încărcată cu acest virus, care e scopul? Am o problemă, izolez tot, nu vaccinați și nevaccinați. Am văzut o idioțenie astăzi, făcuse un gard din sârmă, adică virusul se oprește în sârmă… Suntem sănătoși?!

Eu o să votez împotrivă. Aceasta e opinia mea și acesta va fi votul meu. Am fost în teritoriu și 100% din oameni mi-au spus să nu votez certificatul verde. Am vorbit, credeți-mă, cu destui“, a precizat deputatul Coarnă.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...