ACTUALITATEGard de SÂRMĂ în Kaufland Târgoviște pentru separarea vaccinaților de nevaccinați |...

Gard de SÂRMĂ în Kaufland Târgoviște pentru separarea vaccinaților de nevaccinați | FOTO ȘOCANT

Imagini neverosimile au apărut pe internet: în magazinul Kaufland din Târgoviște, a fost instalat un gard de sârmă pentru a delimita spațiul pe unde pot trece persoanele nevaccinate.

Din imagini se vede cum gardul de sârmă delimitează magazinul alimentar de spațiile comerciale nealimentare. Conform ultimelor dispoziții ale Guvernului, persoanele care nu au certificat verde pot merge doar în magazinele considerate esențiale, precum cele alimentare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...