miercuri, mai 22, 2024
ACTUALITATEAlianța pentru Unirea Românilor: Nicolae Ciucă să vină în Parlament pentru a...

Alianța pentru Unirea Românilor: Nicolae Ciucă să vină în Parlament pentru a da explicații privind vizita președintelui Ungariei în România

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită prezența premierului Nicolae Ciucă în fața Parlamentului reunit, pentru a explica în ce condiții a avut loc vizita președintelui Ungariei în România, potrivit unui comunicat de presă al partidului trimis redacției R3media.

„În urma unei noi provocări venite din zona șovină maghiară, considerăm normal să îl invităm pe premierul Nicolae Ciucă în fața Parlamentului și în fața opiniei publice, pentru a explica ce măsuri au fost luate în contextul vizitei așa-zis private a președintelui Ungariei în România.

Vrem și noi să știm cine a asigurat paza președintelui Ungariei în toată această perioadă – dacă SPP și celelalte instituții ale statului român au fost implicate. De asemenea, vrem să știm de ce Ministerul Afacerilor Externe de la București nu a reacționat la discursul nepotrivit al președintelui Novak Katalin de la Alba Iulia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Am văzut și o poză în Munții Apuseni, pe Piatra Secuiului, cu o bornă vopsită în culorile Ungariei. Cu o zi înainte, vicepremierul României Kelemen Hunor a apărut la un eveniment cu harta Ungariei Mari în spate. Totodată, vinerea trecută, niște teroriști condamnați pentru că au vrut să pună bombe de Ziua Națională a României au fost medaliați în prezența a doi demnitari ai statului român de la UDMR.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La un meci de hochei, nu a fost intonat imnul României și, în prezența ministrului Mediului Tanczos Barna, s-a cântat imnul unui așa-zis ținut. La finala Cupei României la fotbal, suporterii echipei Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele atunci când a fost intonat imnul României.

Ministrul Mediului, cel care a refuzat să jure cu mâna pe Constituție, a făcut mai multe comentarii provocatoare, iar deputați UDMR cu dublă cetățenie sunt membri în comisiile SRI și SIE.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întreg șirul acesta de întâmplări din ultimele săptămâni pare să indice că există un plan de dezmembrare a României și că actualele provocări venite din partea Budapestei și a extremiștilor de la UDMR urmăresc să creeze tensiuni etnice. Nu înțelegem de ce premierul Ciucă și coaliția PSD-PNL permit aceste provocări ieftine. Ungaria este, astăzi, calul troian al Rusiei în NATO”, a declarat liderul formațiunii, deputatul George Simion.

În continuare, partidul și-a exprimat nemulțumirea cu privire la ministrul Sportului, Eduard Novak, și au anunțat că au pregătit o moțiune împotriva acestuia.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Alianța pentru Unirea Românilor solicită UDMR să se delimiteze de evenimentul privind premierea celor doi teroriști și anunță că a pregătit o moțiune simplă împotriva ministrului Sportului Eduard Novak, pentru atitudinea sa sfidătoare și jignitoare la adresa românilor.

Acesta a refuzat să recite imnul României, aflat în direct într-o emisiune televizată, și a susținut că hocheiștii care au cântat imnul așa-zisului ținut secuiesc «nu au lezat cu nimic imaginea României»”, se arată în comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ministrul Sportului a participat la o emisiune difuzată de B1 TV și moderată de Dan Bucur, în care a fost pus să recite un fragment din imnul României, având în vedere situația care a declanșat scandalul de la meciul de hochei dintre România-Ungaria, unde s-ar fi intonat imnul Ținutului Secuiesc.

Eduard Novak a pufnit în râs în momentul în care jurnalistul Dan Bucura a dat „tonul” la „Deșteaptă-te, române!”. Eduard Novak s-a comportat ca și cum a nu a vrut să răspundă la testul lansat de moderatorul TV.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„M-am simțit penibil ca, în calitatea mea de singur campion paralimpic și mondial al României, căruia i s-a cântat și care a cântat Imnul țării în atâtea competiții, să fiu pus să recit ca un copil”, s-a exprimat Eduard Novak.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE