vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEDacian Cioloș „rupe” USR. Unii membri susțin că încearcă să-și facă un...

Dacian Cioloș „rupe” USR. Unii membri susțin că încearcă să-și facă un nou partid

Dacian Cioloș s-ar pregăti să formeze un nou partid politic, susțin unii membri ai Uniunii Salvați România(USR), potrivit G4media.

Sursa menționată notează că el încearcă să-i convingă pe foștii parlamentari ai acestei formațiuni politice să i se alăture, însă, nu ar avea prea mare putere de convingere. Întrebat în mod concret dacă plănuiește să bună bazele unui nou partid politic cu actuali membri ai USR, Cioloș a evitat să le răspundă jurnaliștilor de la G4media.

Toate filialele USR din țară au aflat de posibila „scindare” și au primit o îndrumare precisă de la actuala conducere: să nu-l urmeze nimeni în acest demers politic, informează sursa menționată.

Deși a fost ales președintele USR-PLUS în luna octombrie 2021, Dacian Cioloș a demisionat de la conducerea acestei formațiuni politice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De altfel, Cioloș a dat de înțeles, la momentul demisiei, că „va încerca cu ceilalți colegi”  din partid să construiască un viitor partidului USR. Fostul președinte al USR a fost nemulțumit deoarece, Biroul Național i-a respins proiectul de reformare al structurii politice pe care o reprezenta.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Am decis să demisionez din poziția de președinte, rămân în continuare în partid, un membru de partid și voi căuta în continuare cu ceilalți colegi care cred că acest partid, pentru a avea un viitor și eu cred că trebuie să aibă un viitor, are nevoie de împrospătare, are nevoie de reconectare la societate, are nevoie de curajul de a-și recunoaște limitele pe care trebuie să le depășească în perioada următoare”, anunța Dacian Cioloș, în luna februarie ac.

Dacian Cioloș a demisionat și de la conducerea grupului Renew Europe din Parlamentul European.

 

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate