vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEUn consilier local USR îi face țigani pe fanii echipei Rapid |...

Un consilier local USR îi face țigani pe fanii echipei Rapid | La mulți ani tuturor romilor! Mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad

Pasiunea pentru fotbal a născut o nouă controversă. Un consilier local USR Arad a postat pe Facebook un mesaj care i-a deranjat pe suporterii echipei Rapid și care are o tentă rasistă. Înainte de meciul cu UTA Arad, de sâmbătă, 9 aprilie, consilierul municipal USR Dorian Curcan a vrut să-și arate susținerea față de echipa locală(UTA Arad), jignindu-i, de fapt, pe suporterii echipei Rapid, informează gsp.ro.

„Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris consilierul local pe contul personal de Facebook. Valul de critici a venit imediat, întrucât mesajul a fost considerat rasist, a fost și raportat prin intermediul setărilor Facebook, apoi a fost șters.

Dorian Curcan este consilier local din partea USR, are 31 de ani și este de profesie inginer, menționează sursa citată.

Formațiunea politică pe care o reprezintă, USR, a avut public mai multe poziții oficiale cu privire la lupta împotriva discriminării de orice fel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

UTA Arad și Rapid se întâlnesc, sâmbătă, 9 aprilie, pe stadionul din Arad, de la ora 20.30, la meciul de play-out. Biletele au fost deja vândute și se estimează că vor fi prezenți 12 000 de spectatori.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Nc-asș fi vreun fan Rapid sau, cu atăt mai puțin al culturii cu pricina, dar tipul ăsta a pierdut o excelentă ocazie de a tăcea și a părea, implicit, inteligent. Totodată a devenit un simbol al suficienței mediocre a politicianului românesc, cu nimic superior în comparație cu o țață aflată într-o fază de suprastimulare intelectuală. Interesant este faptul că plătim o turmă de d-ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE