ACTUALITATEUn consilier local USR îi face țigani pe fanii echipei Rapid |...

Un consilier local USR îi face țigani pe fanii echipei Rapid | La mulți ani tuturor romilor! Mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad

Pasiunea pentru fotbal a născut o nouă controversă. Un consilier local USR Arad a postat pe Facebook un mesaj care i-a deranjat pe suporterii echipei Rapid și care are o tentă rasistă. Înainte de meciul cu UTA Arad, de sâmbătă, 9 aprilie, consilierul municipal USR Dorian Curcan a vrut să-și arate susținerea față de echipa locală(UTA Arad), jignindu-i, de fapt, pe suporterii echipei Rapid, informează gsp.ro.

„Azi e ziua internațională a romilor! La mulți ani tuturor romilor! PS. mai puțin ălora care țin cu Rapid și vin mâine la Arad”, a scris consilierul local pe contul personal de Facebook. Valul de critici a venit imediat, întrucât mesajul a fost considerat rasist, a fost și raportat prin intermediul setărilor Facebook, apoi a fost șters.

Dorian Curcan este consilier local din partea USR, are 31 de ani și este de profesie inginer, menționează sursa citată.

Formațiunea politică pe care o reprezintă, USR, a avut public mai multe poziții oficiale cu privire la lupta împotriva discriminării de orice fel.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

UTA Arad și Rapid se întâlnesc, sâmbătă, 9 aprilie, pe stadionul din Arad, de la ora 20.30, la meciul de play-out. Biletele au fost deja vândute și se estimează că vor fi prezenți 12 000 de spectatori.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Nc-asș fi vreun fan Rapid sau, cu atăt mai puțin al culturii cu pricina, dar tipul ăsta a pierdut o excelentă ocazie de a tăcea și a părea, implicit, inteligent. Totodată a devenit un simbol al suficienței mediocre a politicianului românesc, cu nimic superior în comparație cu o țață aflată într-o fază de suprastimulare intelectuală. Interesant este faptul că plătim o turmă de d-ăștia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate