luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEGeorge Simion: Eu nu pot să ies pe Facebook cu steagul Ucrainei...

George Simion: Eu nu pot să ies pe Facebook cu steagul Ucrainei pe piept, ucrainenii nu sunt marii noștri prieteni. Putin este un criminal de război

Liderul opoziției din România, George Simion de la AUR, a declarat că nu poate ieși pe facebook cu steagul Ucrainei pe piept, chiar dacă condamnă invazia rusească și îl consideră criminal de război pe liderul de la Moscova.

El a mai zis, într-o intervenție la Realitatea TV că războiul din Ucraina nu este al României și nu putem decât să preluăm din refugiații care vin țara vecină.

„Un război care nu-i al nostru în care un criminal de război, Vladimir Putin…Eu am un trecut de unionist în spate care nu-mi permite să fiu rusofil. Această agresiune a Rusiei trebuie oprită prin toate mijloacele. Nu e posibil să intri cu bombe pe teritoriul unui stat suveran și să te porți de parcă nu s-a întâmplat nimic. E un război în toată regulă împotriva Ucrainei în care din păcate nu avem cum să-i ajutăm prea mult în afară de a prelua refugiați. Refugiați care nici nu vor prea mult să vină în România.

Eu nu pot să ies pe Facebook cu steagul Ucrainei pe piept. Nu cred că sunt marii noștri prieteni”, a declarat Simion la Realitatea TV.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate