ACTUALITATEFotbal | Suporterii echipei naționale REFUZĂ participarea la meciul România - Georgia...

Fotbal | Suporterii echipei naționale REFUZĂ participarea la meciul România – Georgia din cauza discriminării pe bază de vaccinare impuse de FRF

Suporterii echipei naționale organizați în grupuri au anunțat că refuză să se prezinte la meciul de fotbal România – Georgia, ce va avea loc miercuri, 2 iunie, pe stadiobul „Ilie Oană” din Ploiești, de la ora 20:45.

În mesajul comun, ei spun că deși le era dor să cânte pentru echipa națională, nu vor să asiste la un meci „pentru care este nevoie să ne prezentăm toate datele biometrice”.

Reamintim că Federația Română de Fotbal a decis că la meci pot asista numai persoanele vaccinate (minimum 10 zile de la rapel) și cele cele care prezintă un test negativ RT-PCR (efectuat în ultimele 72h înaintea meciului) sau rapid antigen (efectuat în ultimele 24h înaintea meciului, certificat de un laborator autorizat de Ministerul Sănătății).

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Iată comunicatul suporterilor români:

„Echipa națională de fotbal a României va juca primul meci cu spectatori, după mai bine de un an, în compania Georgiei. Deși ne este dor să cântăm umăr la umăr pe stadion, cântecele din suflet închinate țării noastre dragi, nu acceptăm condițiile de acces impuse la această partidă. Pasiunea, pe care împreună cu grupurile din peluza națională o împărtășim, înseamnă mai mult decât a sta cuminți pe scaunul impus, divizați pe o suprafață cât mai mare astfel încât energia de grup dispare, pentru a asista la un meci pentru care este nevoie să ne prezentăm toate datele biometrice. Fotbalul pentru care am devenit suporteri generează pasiuni nestăvilite, libertate, energie, camaraderie, nebunie, spectacol în tribune.
Considerăm că în condițiile date, toate calitățile enumerate mai sus sunt anulate și înlocuite cu un control frustrant și distrugător”.
PELUZE LIBERE!

Semnatari:
Camarazii România
Ploiești România
Honor et Patria
Uniți Sub Tricolor
Dulce Românie

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

 1. Asta e soluția!

  1. Boicotați orice eveniment, firmă sau instituție care vă segregă. Segregare = falimentare! Unii sunt fanatici, alții doar colaboraționiști. Dar mesajul boicotării e fundamental pentru că ei vor pune presiune pe factorul politic să inceteze presiunea.

  2. Al doilea mod de luptă este petiționarea. Scrieți tuturor politrucilor, reprezentanților, influensărilor că nu e legal și nu e nici eficient. Să perceapă rezistența socială.

  3. Ultima linie de luptă este să ii dati in judecată pe cei care vă epurează. Este un efort, e greu dar vor fi mii de procese și atunci statul va da inapoi pentru că ii va costa prea mult.

  Sper că nu ajungem chiar la faza de retragere in munți. Nu uitati că și in Europa și America se luptă contra acestei scheme autoritare și se va intoarce roata.

  Statul devenit abuziv va

  • Bravo lor cel mai frumos gest din Europa.
   Oameni admirabili. Asa trebuiau sa faca si la teatru, cinematograf , restaurant.
   Sa refuze intrarea si sa dea un exemplu bun.
   Trebuia doar sa se anunte oficial ca un comunicat !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...