ACTUALITATEGeorge Simion: Mie mi-au plăcut USR-istii, păreau foarte emotionati de ceea ce...

George Simion: Mie mi-au plăcut USR-istii, păreau foarte emotionati de ceea ce nu auzeau. În Parlament nu se auzea nimic din ce spunea Zelenski

Deputatul George Simion și președintele Alianței pentru Unirea Românilor(AUR) a avut o primă reacție în urma discursului susținut de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în Parlamentul României. Simion spune că a a fost un eșec vizibil din cauza defecțiunilor tehnice, pe care angajații din Parlament l-ar fi putut evita, printr-o pregătire corespunzătoare a transmisiei, notează stiripesurse.ro.

„Mie mi-au plăcut USR-iștii, păreau foarte emoționați de ceea ce nu auzeau, că parcă ne uităm la un film cu Chaplin, în Parlament nu se auzea nimic din ce spunea Zelenski.

Dar pe lângă emoțiile lor, Parlamentul are câteva mii de angajați, din care nu s-au găsit câțiva să facă o transmisie decentă. Nu că nu ar trebui să intereseze lumea războiul din Ucraina, dar măsuri concrete nu prea se iau.

Germania e aceeași țară duplicitară, nu am înțeles ce caută Ceaușescu în discursul lui Zelenski, că dacă e să facem paralele, și eu pot, pentru că am masterat în istoria comunismului, România cu Ceaușescu a fost cea care s-a opus atacului Rusiei asupra Cehoslovaciei”, s-a exprimat George Simion, la România TV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În opinia depUtatului George Simion, Rusia nu reprezintă un pericol pentru pacea mondială, iar cei care îl prezintă pe Putin un „mare luptător”, așa cum fac unii dintre reprezentanții USR, ar face propagandă.

„Rușii par foarte slabi, oricât ar fi încercat să ni-l prezinte pe Putin ca un mare luptător, rușii sunt impotenți și nu reprezintă un pericol real pentru pacea mondială. USR-știi așa au învățat ei marxism pe pâine, ei își joacă rolul, stăteau cu steagul Ucrainei in piept, uitând că noi mai avem și roșu pe steag. Dar e opțiunea fiecăruia, noi ne-am pus drapelul României pe birouri, acum să decidă poporul”, s-a exprimat George Simion, la sursa citată.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ținut luni seara un discurs în Parlamentul României, care a fost „bruiat” de disfuncționalitățile tehnice. Exact când Zelenski s-a adresat parlamentarilor români, tehnica a cedat.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
  Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. N-ar strica totuși mai puțin circ. Chit că prinde. Ce ajunge să se dea la știri sunt părți din propriile live-uri, în care tot tu pici de prost. Cât despre ruși, dacă tot ai remarcat că au PR bun și fac jocuri de imagine, de ce te-ai arunca în extrema cealaltă să-i consideri inofensivi? Nici nu-ți trebuie masterat în istorie să înțelegi în primul rând că în general niciodată nu-ți subestimezi adversarul și, concret, că reprezintă un pericol chiar și prin precedentul creat și atitudinea țigănească pe care ceilalți sunt nevoiți s-o înghită pentru că depind de gazul lor. Oare ce-o înțelege China din toată afacerea asta?

 2. 🙂

  Poate nu a fost chiar curat întâmplător. Europa ne-a spus cândva: „Vă uniți, dar … doi domni, două armate etc. etc.” Și românii le-au tras clapa.

  Acum o fi fost la fel: nu-l puteau refuza pe VZ, dar … l-au tratat cu sărăcia lor (tehnică) (invers decât ar fi făcut Dromichete!). Dacă n-o fi fost chiar … intervenție divină.

  Oricum, am supărat pe cine nu trebuie. N-aș putea explica – dacă a fost intenționat – de ce s-a procedat astfel. Decât dacă … a fost mesaj diplomatic privind românii și româna în Ucraina, poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate