vineri, aprilie 12, 2024
ȘTIRIDonald Trump a depus plângere împotriva canalului de știri CNN

Donald Trump a depus plângere împotriva canalului de știri CNN

Fostul președinte al SUA, Donald Trump, a depus luni o plângere împotriva cunoscutului canal de știri CNN, informează G4media.

Motivul invocat de acesta în plângerea înaintată instanțelor din Florida este acela că CNN, unul dintre cele mai cunoscute canale de știri din SUA, a desfășurat în mod constant în ultimul timp, o campanie de defăimare a fostului președinte american, temându-se că acesta ar putea candida la viitoarele alegeri prezidențiale din 2024.

CNN „a căutat să-şi folosească imensa influenţă – presupusă ca o sursă de informare +de încredere+ – pentru a-l defăima pe reclamant în faţa telespectatorilor şi cititorilor săi, în încercarea de a-l învinge politic”, potrivit textului plângerii depuse în Florida.

„Campania de descurajare a CNN, sub forma defăimării şi calomniei împotriva reclamantului, a escaladat în ultimele luni, deoarece CNN se teme că reclamantul va candida la preşedinţie în 2024”, se menționează în același document.

Odată cu această plângere, Donald Trump a cerut și o despăgubire de 475 de milioane de dolari.

Trebuie menționat faptul că, de-a lungul mandatului său de președinte al SUA, Donald Trump s-a confruntat deseori cu mass-media mainstream, în special cu CNN și New York Times, pe care le-a catalogat drept media fake-news, fiind între „trâmbițele” neo-marxismului în SUA.

În România, partenerul oficial al CNN este Antena 3.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE