duminică, decembrie 3, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Olanda: În timp ce cetățenii „nu-și mai pot plăti facturile“,...

VIDEO | Olanda: În timp ce cetățenii „nu-și mai pot plăti facturile“, migranții se desfată pe banii statului pe vase de croazieră de lux și postează imaginile pe rețele de socializare

Pe măsură ce inflația din Țările de Jos urcă la 17,1%, migranții se vor bucura de bufete gratuite, cazări de lux pe nave de croazieră și încălzire gratuită pentru iarnă.

Migranții din Țările de Jos se laudă cu noile lor locuri de cazare de lux de pe nave de croazieră pe TikTok și alte platforme de socializare, știrile venind într-un moment în care țara se confruntă cu o inflație vertiginoasă și un viitor economic incert.

În municipalitatea Velsen, până la 1.000 de migranți au fost mutați pe vasul de croazieră Silja Europa, care va servi acum drept adăpost plutitor pentru aceștia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

În videoclipurile postate pe TikTok, migranții oferă spectatorilor tururi ale noii lor case, care sunt reprezentate de cabine spațioase și bufete calde, toate acestea fiind plătite de cetățenii olandezi. Videoclipurile au fost postate și pe o serie de alte platforme de socializare.

Primarul din Velsen, Frank Dales, a sărbătorit săptămâna trecută sosirea migranților în orașul pe care îl păstorește.

„Tocmai a sosit primul autobuz. Refugiați din Siria și Yemen. Au stat afară în corturi în Budel și Ter Apel”, a scris Dales pe 26 septembrie.

„Ce bine că sunt acum îngrijiți în Velsen. Contribuim la rezolvarea crizei naționale de primire. Așa procedăm aici. Sunt mândru de Velsen!”, a spus el.

Politicianul olandez Geert Wilders a împărtășit videoclipuri pe propria sa pagină de Twitter și a subliniat faptul că mulți olandezi se luptă cu traiul tot mai greu în timp ce migranții se bucură de încălzire, locuințe și mese gratuite pe o navă de croazieră pe care mulți olandezi nu și-au putut-o permite.

„Totul este gratuit pentru solicitanții de azil. Mâncare caldă bună, încălzire, îngrijire. Totul pentru nimic pe navele de croazieră de lux”, a scris el într-o altă postare.

„Asta se întâmplă în timp ce oamenii noștri nu își pot plăti facturile la energie, iar mulți oameni în vârstă folosesc scutece din cauza lipsei de personal medical”, a mai spus el.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În prezent, Țările de Jos au o inflație de 17,1%, iar țara se confruntă cu aceeași amenințare de dezindustrializare ca Germania, din cauza creșterii costurilor energetice, făcând enormă povara crizei migranților asupra contribuabilului olandez.

@r3media.ro

#r3media #raresbogdan #parlamentuleuropean #spatiulschengen #schengen #romania #uniuneaeuropeana

♬ sunet original – r3media.ro

Datorită crizei actuale a migranților cu care Țările de Jos se confruntă de-a lungul anilor, anul trecut guvernul olandez a impus cote pentru a forța municipalitățile să accepte mai mulți migranți. Se estimează că 11.000 de migranți ilegali au intrat în țară în acest an, dar Țările de Jos au deja o populație de migranți extrem de mare pe un teritoriu mic și dens populat, ceea ce a dus la lipsuri grave de locuințe atât pentru cetățenii olandezi, cât și pentru imigranți, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate