OPINIICincizecimea - versiunea 2021

Cincizecimea – versiunea 2021

Observ la mulți dintre cei ce s-au vaccinat o creștere neobișnuită a zelului în propovăduirea Evangheliei după Pfizer – o bucurie fără seamăn, o dorința nestăpânită de a împrăștia vestea cea bună tuturor – un fel de Cincizecime versiunea 2021, un îndemn duhovnicesc de a asculta fără rezerve de autorități.

Aceleași autorități care – bazându-se, cum altfel, tocmai pe știință – ne spuneau prin luna ianuarie că vaccinul AstraZeneca nu trebuie administrat celor de peste 60 de ani, apoi în martie să ne spună exact pe dos, că nu trebuie oferit decât celor peste 60, iar acum pe sfârșit de aprilie ca de fapt merge și celor sub 45. Mai mult, Canada anunța ieri că e Ok și pentru cei de 30, în timp ce unele țări europene vor să-l scoată de tot.

Asta e știința modernă – obiectivă, nepărtinitoare și universală – să nu vă prind că vă îndoiți de ea, că doar nu sunteți medici și nici Bill Gates sau Cristian Tudor Popescu să vă pricepeți la toate. Ascultați deci de autorități, care știu mereu mai bine ca voi și urmați exemplul celor care după ce s-au vaccinat au ajuns tele-evangheliști.

Lumea are nevoie de oameni ascultători, trebuie să salvăm planeta, așa că faceți ucenici din toate neamurile, vaccinându-i în numele Progresului!

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...