ACTUALITATERăspunsul ÎPS Teodosie la întrebarea „cum vă păziți de virus”: Sfânta Împărtășanie...

Răspunsul ÎPS Teodosie la întrebarea „cum vă păziți de virus”: Sfânta Împărtășanie în fiecare zi mă păzește cel mai mult

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat după sfânta Liturghie oficiată la peștera Sf. Andrei că „sfânta împărtășanie mă păzește cel mai mult” de virus, răspunzând astfel la o întrebare din partea jurnaliștilor.

„Nu mă păzesc, că nu am timp…Sigur, nu stau aproape de ceilalți, dar știți că sfânta împărtășanie mă păzește în fiecare zi. Știm că în sfântul potir nu este niciun microb, e dovedit științific. Unii spun că se iau după știință. Care n-are și credință, slabă călăuzire.

Știința este tot de la Dumnezeu, nu de la oameni….În sfântul potir este Hristos și Hristos învinge orice virus”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, într-o declarație publicată de facebook de Radio Trinitas.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

El a spus că oamenii care au venit la Sfântul Andrei au venit să-L caute pe Dumnezeu și că le mulțumește polițiștilor și jandarmilor care au fost „îngăduitori” cu toți românii care au venit aici.

„Aveam încredere în ei și am mai departe, pentru că sunt paznicii noștri și ne sunt de mare folos”, a spus ÎPS Teodosie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite