ACTUALITATELiderul PSD, Marcel Ciolacu: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de...

Liderul PSD, Marcel Ciolacu: Mergem la Cotroceni cu Alexandru Rafila propunere de premier

Liderul PSD a anunțat, luni, că partidul pe care îl conduce va merge la Cotroceni și va înainta președintelui drept propunere de premier pe medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, transmite Digi24.

„Noi aşteptăm rezultatele oficiale şi din acel moment aşteptăm respectarea Constituţiei şi preşedintele să cheme partidele la consultări.

Am să le propun colegilor miercuri sau joi cel târziu, în funcţie de cum vor fi anunţate rezultatele finale, ca să mergem la Cotroceni cu domnul Alexandru Rafila pentru funcţia de premier”, a declarat Ciolacu într-o intervenţie telefonică la Digi24.

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că demisionează din fruntea Guvernului României.

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, luni, premier interimar pe ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, după cum a anunțat R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...