ACTUALITATECedry2k: Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești,...

Cedry2k: Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești, să mergi la un eveniment, nu mai ești liber. Punct. Ne-am săturat până peste cap de neo-marxism!

Stelian Crăciun, mai cunoscut drept Cedry2k, a spus că în ultimii doi ani simte că i s-a luat libertatea.

Rapperul a declarat în cadrul emisiunii „Aproximativ discuții” de la Happy Fish TV că apariția Armatei pe străzi în timpul pandemiei a fost „dramatică”.

„Când ajungi să ceri voie să ieși din casă, să muncești, să mergi la un eveniment, nu mai ești liber. Punct. Sunt niște drepturi constituționale garantate. În momentul în care s-a oprit Constituția, nu mai există libertate.

Noi, cei mai tineri, putem face un haz de necaz, dar per total, situația e dramatică”, a declarat Cedry2k.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În altă ordine de idei, artistul a vorbit despre activismul dus în societate pentru promovarea homosexualității. Cedry2k s-a declarat împotriva abuzării persoanelor de acest fel, dar nici nu este de acord  cu promovarea lor ca normalitate.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Nu cred în adopția copiilor de către cuplurile de homosexuali. Cred că fiecare copil ar trebui să aibă un tată și o mamă.

Cred că lupta pentru drepturile homosexualilor a fost deturnată, cred că au deja toate drepturile.

Cei mai mulți homosexuali pe care-i cunosc nu vor să adopte copii, de-aia cred că totul a fost deturnat de cineva care are alte interese, în a ataca partea conservatoare a lumii”.

Cedry2k consideră că România și Europa se află în plin neomarxism.

„Prefer să fiu eu însumi, chiar dacă nemulțumește pe toată lumea. Când am susținut Referendumul pentru Familie, am pierdut mulți fani. Am pierdut și acum, când am anunțat că susțin protestele(împotriva restricțiilor – n.r): vreo 30.000. Dar am și câștigat pe alții.

Ne-am săturat până peste cap de neo-marxism. Din punctul meu de vedere, suntem în plin neo-marxism. Europa nouă este neo-marxistă”, a explicat artistul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate