ACTUALITATEÎncă o companie românească se revoltă: Lanțul de magazine Cream Outlet anunță...

Încă o companie românească se revoltă: Lanțul de magazine Cream Outlet anunță că va primi TOȚI clienții, indiferent de certificat

Compania care deține magazinul de haine „Cream Outlet” a anunțat că a luat decizia să primească toți clienții care-i trag pragul, indiferent dacă au sau nu, certificat verde.

„INFORMARE in atenția clienților,
ACCESUL in magazinele Cream Outlet NU ESTE si NU VA FI AFECTAT de restricții. Produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte sunt esențiale pentru asigurarea nevoilor de bază.
În contextul noilor măsuri, dorim să ne asigurăm clienții că produsele de care au nevoie vor fi disponibile în continuare atât în magazinele fizice, cât și prin intermediul magazinului online, FĂRĂ A FI NEVOIE SA PREZENTAȚI UN CERTIFICAT VERDE!
Bineînțeles, vom respecta în continuare măsurile de protecție și siguranță, ca și până acum: distanțarea, purtarea măștii, dezinfectarea spațiilor etc”, a anunțat magazinul pe pagina de facebook.

„Cream Outlet” este un lanț de magazine, cu capital integral românesc, din Municipiul Iași și urmează să se extindă și în Brașov și Galați. Doritorii pot comanda și online de la „Cream Outlet” de-aici.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că prima oară, a fost restaurantul brașovean „La Corn” care a anunțat că nu va face discriminări.

În ultimele 24 de ore, Poșta Română și CEC Bank – ambele cu capital românesc – au anunțat că vor primi clienți fără certificat verde.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate