ACTUALITATEChina | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de...

China | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de socializare „Douyin”, echivalentul TikTok

„Douyin”, versiunea chinezească pentru TikTok, va limita accesul copiilor sub 14 ani la utilizarea platformei la 40 de minute pe zi, relatează BBC.

Utilizatorii de sub 14 ani care fost autentificați folosind numele lor reale vor putea să acceseze aplicația între orele 06:00 și 22:00. Statul chinez încearcă să limiteze timpul petrecut pentru utilizarea tehnologiei de către adolescenți.

Conform acordului de utilizare al lui „Douyin”, nu există o vârstă minimă pe platformă, dar sub 18 ani trebuie să obțină acordul unui tutore legal. În aplicația sursă TikTok, vârsta minimă este de 13 ani, în schimb nu este nevoie de nici un acord al vreunui tutore legal pentru a accesa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Platforma „Douyin” are disponibil „Modul Tineret” pentru cei sub 18 ani, care aduce tinerilor conținut educațional (experimente științifice, expoziții muzeale și explicatoare istorice etc.).

„Da, suntem mai stricți cu adolescenții. Vom munci mai mult pentru a oferi conținut de calitate, astfel încât tinerii să poată învăța și să vadă lumea.”, anunță compania.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...