vineri, iulie 19, 2024
ȘTIRIChina | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de...

China | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de socializare „Douyin”, echivalentul TikTok

„Douyin”, versiunea chinezească pentru TikTok, va limita accesul copiilor sub 14 ani la utilizarea platformei la 40 de minute pe zi, relatează BBC.

Utilizatorii de sub 14 ani care fost autentificați folosind numele lor reale vor putea să acceseze aplicația între orele 06:00 și 22:00. Statul chinez încearcă să limiteze timpul petrecut pentru utilizarea tehnologiei de către adolescenți.

Conform acordului de utilizare al lui „Douyin”, nu există o vârstă minimă pe platformă, dar sub 18 ani trebuie să obțină acordul unui tutore legal. În aplicația sursă TikTok, vârsta minimă este de 13 ani, în schimb nu este nevoie de nici un acord al vreunui tutore legal pentru a accesa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Platforma „Douyin” are disponibil „Modul Tineret” pentru cei sub 18 ani, care aduce tinerilor conținut educațional (experimente științifice, expoziții muzeale și explicatoare istorice etc.).

„Da, suntem mai stricți cu adolescenții. Vom munci mai mult pentru a oferi conținut de calitate, astfel încât tinerii să poată învăța și să vadă lumea.”, anunță compania.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE