ACTUALITATEChina | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de...

China | Copiilor le este permis un timp limitat pe rețeaua de socializare „Douyin”, echivalentul TikTok

„Douyin”, versiunea chinezească pentru TikTok, va limita accesul copiilor sub 14 ani la utilizarea platformei la 40 de minute pe zi, relatează BBC.

Utilizatorii de sub 14 ani care fost autentificați folosind numele lor reale vor putea să acceseze aplicația între orele 06:00 și 22:00. Statul chinez încearcă să limiteze timpul petrecut pentru utilizarea tehnologiei de către adolescenți.

Conform acordului de utilizare al lui „Douyin”, nu există o vârstă minimă pe platformă, dar sub 18 ani trebuie să obțină acordul unui tutore legal. În aplicația sursă TikTok, vârsta minimă este de 13 ani, în schimb nu este nevoie de nici un acord al vreunui tutore legal pentru a accesa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Platforma „Douyin” are disponibil „Modul Tineret” pentru cei sub 18 ani, care aduce tinerilor conținut educațional (experimente științifice, expoziții muzeale și explicatoare istorice etc.).

„Da, suntem mai stricți cu adolescenții. Vom munci mai mult pentru a oferi conținut de calitate, astfel încât tinerii să poată învăța și să vadă lumea.”, anunță compania.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...