ACTUALITATEBrazilia | Relatări conform cărora statul le-a înghețat conturile cetățenilor care au...

Brazilia | Relatări conform cărora statul le-a înghețat conturile cetățenilor care au protestat împotriva înfrângerii lui Jair Bolsonaro

În Brazilia au apărut relatări în social media și în presă conform cărora statul le-a înghețat conturile cetățenilor care protestează împotriva rezultatelor alegerilor, în urma cărora Jair Bolsonaro a fost declarat învins de către socialistul Lula da Silva.

Mai precis, este vorba despre conturile a 42 de comparnii care au participat la un protest al susținătorilor președintelui brazilian, anunță CBN Cuiaba. Este vorba despre un protest al camionagiilor, care și-au parcat mașinile pe autostrăzile țării în semn de protest față de rezultatele anunțate. Au fost și proteste la care au participat zeci de mii de oameni, în ultimele săptămâni, acuzând „furtul” alegerilor.

Lista companiilor sancționate a apărut și pe Twitter, scrie Life Site News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

În spatele acestei sancțiuni s-ar afla Alexandre de Moraes, judecător al Curții Supreme, dar și șef al autorității electorale. Acesta a declarat că „aceia care au participat la acte anti-democratice vor fi tratați precum infractorii”, scria Bloomberg.

Reamintim că în Canada, cetățenii care au luat parte la „Convoiul libertății”, manifestare împotriva vaccinării obligatorii, s-au trezit cu conturile înghețate de către Guvernul Trudeau.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. cu o moneda digiala tip social credit, bazata pe buna purtare, multimile erau mai usor de constrans sa mearga acasa. Pe masura ce va creste nelinistea sociala in lume, va creste si presiunea pe introducerea crypto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate