marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEMăsuri extreme pentru înăbușirea protestelor anti-restricții și vaccinare obligatorie, din Canada. Manifestanții...

Măsuri extreme pentru înăbușirea protestelor anti-restricții și vaccinare obligatorie, din Canada. Manifestanții vor avea conturile bancare închise, spune premierul Trudeau

Premierul Canadei, Justin Trudeau, face tot posibilul să distrugă protestele care au devenit virale în întreaga lume, inițiate de camionagii, dar cu care s-au solidarizat o mulțime de reprezentanți ai societății civile, informează B1 TV.

După mai bine de două săptămâni de proteste anti-restricții, certificat verde și vaccinare obligatorie în capitala Ottawa și Toronto, oficialul Guvernului a anunțat o nouă măsură controversată.

Inițiativele disperate pentru încetarea protestelor „Convoiului Libertății” din Canada continuă cu o măsură fără precedent. Protestatarii vor avea conturile blocate, în baza unei legi privind situațiile de urgență. Astfel, guvernul nu va mai trebui să primească acordul unei instanțe judecătorești. Practic, conturile protestatarilor pentru libertate vor fi „înghețate” rapid, fără negocieri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, polițele de asigurare ale protestatarilor vor putea fi reținute, o altă sancțiune suplimentară, pe lângă amenzile care sunt deja aplicate de două săptămâni.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu există amenințări care să ne sperie. Nu vom ceda”, a anunțat Asociația Canadiană pentru Libertăți Civile.

Premierul canadian a explicat că noile măsuri „sunt despre menținerea siguranței canadienilor și protejarea locurilor de muncă”, potrivit BBC.

Justin Trudeau a anunțat luni după-amiază, pentru prima dată în istoria Canadei, activarea legii privind situațiile de urgență, declarând că guvernul federal a invocat actul pentru a ajuta forțele de ordine să deblocheze punctele de trecere a frontierei, precum și să elibereze centrul orașului Ottawa, capitala federală, ocupat în prezent de participanții la marșul împotriva dictaturii medicale.

El a spus că actul va fi folosit într-un mod limitat atât în timp, cât și geografic și nu va fi folosit pentru a aduce armata pe străzi și nici pentru a suspenda drepturile canadienilor stabilite prin Carta drepturilor și libertăților canadiane.

Ultima oară când o astfel de măsură a fost luată s-a întâmplat în octombrie 1970. Premier era tatăl lui Trudeau, Pierre, scrie Rostonline.

@r3media.ro #r3media #protest #australia #stiri #restrictii #pandemie #romania #fyromania ♬ Epic – Joystock

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

5 COMENTARII

  1. Tatăl lui Justin pare a fi mai degrabă Fidel Castro după asemănare; căutați poze. Mama lui Justin a fost în Cuba atunci.

  2. De când își ia acest golănaș marxist Trudeau cu ciorăpei roz libertatea să umble la banii oamenilor? Și ce tăntălăi de canadeni au putut să voteze așa ipochimen? rușine Trudeau, o să plătești abuzurile astea, oamenii nu vor uita!

  3. așa cad dictatorii psihopați, rupți de realitate și de popor, disperați, paranoici și agresivi.

    asta-i adevărul elitelor globaliste cand le scapă controlul iși dau arama pe față.

    era tot numai miere pe buze și toleranță policromatică, până i-a cerut poporul să-i lase naibii in pace cu certificatul fascist. Brusc și-a arătat fața de dictator.

    așa sunt toți „toleranții” lu pește, progresiști totalitari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE