sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric, discurs incendiar despre „colonizarea cu populații alogene” a Europei:...

Senatorul Sorin Lavric, discurs incendiar despre „colonizarea cu populații alogene” a Europei: Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal unde totul va fi supravegheat și controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. În România, politicienii fac sluj în fața comisarilor europeni

Senatorul (AUR) Sorin Lavric a participat la conferința „Acea Europă în care credem” unde a ținut un discurs în care a analizat starea Uniunii Europene în acest moment.

Senatorul consideră că Uniunea Europeană este un proiect „care sună tot mai fals”, iar Comisia Europeană se vrea „un soi de Guvern federal pe care nu l-a învestit nimeni”. În opinia sa, scopul Bruxelles-ului este de a realiza un „suprastat federal” în care totul să fie controlat, iar criticii să fie reduși la tăcere.

„Europa se află la răscruce. Cînd părinții fondatori ai Uniunii Europene au gîndit acest minunat proiect, ei au avut în minte un edificiu de state suverane și de națiuni creștine, dar un edificiu înlăuntrul căruia toți să cîntăm o simfonie politică de a cărei frumusețe, ambiție și durată să nu se îndoiască nimeni.

Din păcate, astăzi simfonia sună tot mai fals. Frumusețea ei este tot mai îndoielnică, ambiția de la început a fost înlocuită cu o oboseală rău-prevestitoare, iar în durata acestui proiect politic nu mai cred decît birocrații globaliști.

Astăzi, simfonia Europei s-a preschimbat într-o dezamăgitoare cacofonie, într-un haos de disonanțe peste care domnește malefic birocrația de la Bruxelles. În ochii noștri, ai conservatorilor din Europa, Bruxelles a ajuns să însemne: minciună ideologică, perfidie antinațională și încăpățînare globalistă. Comisia Europeană, care se vrea un soi de Guvern federal pe care nu l-a învestit nimeni, nu doar că nu mai inspiră încredere, dar pe deasupra a devenit un vector nefast îndreptat împotriva acelor elemente care definesc spiritul european: creștinism, stat național, familia clasică (bărbat + femeie) natura umană ireductibilă. În locul lor, aceeași comise pune: ateismul, globalismul, parteneriatul între homosexuali, aberația transgender. Mai mult, Comisia Europeană ne flutură cîteva pseudo-doctrine din care și-a făcut blazon inconfundabil: ideologia de gen, dogma egalității cu orice preț, colonizarea premeditată cu populații alogene, scăderea poluării prin decarbonizare silită, obsesia vaccinului anticovid, moneda electronică (digitală) universală.

Scopul final al Bruxelles-ului este un suprastat federal cu guvern unic, parlament unic și președinte singular. În acest suprastat, totul va fi supravegheat și controlat: viața intimă, cheltuielile, convingerile politice. Dacă te vei împotrivi, vei fi eliminat fără curgere de sînge: ți se va șterge contul din bancă ca să cerșești sub cerul liber”, a spus Sorin Lavric.

Senatorul a declarat că România „nu mai este un stat suveran, ci un stat vasal aflat într-o dependență umilitoare față de Bruxelles și Washington”.

Deși vede viitorul României în NATO, Sorin Lavric a atenționat că alianța trebuie să fie defensivă, nu una „căreia nu-i surîde ideea unui război interminabil și devastator”.

„Astăzi, statele europene își dau seama că au acceptat să intre într-o Uniune al cărei scop e propria lor dizolvare. Ce stat și-ar dori ca, intrînd într-o alianță politică, să se aleagă cu propria lui desființare? Din acest motiv, trebuie să o spun răspicat: aflată pe marginea prăpastiei, Uniunea Europeană trebuie reformată din temelii. Ea va fi o uniune a statelor suverane sau nu va mai fi deloc.

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) vrea ca România să joace un rol esențial pe scena conservatoare din Europa. AUR vrea ca România să calce pe urmele Italiei, Poloniei și Ungariei, țări în care clasa politică a avut demnitatea de a înfrunta birocrația neo-marxistă de la Bruxelles. Din păcate, în România, politicienii fac sluj în fața comisarilor europeni, dovedind o slugărnicie umilitoare: au ajuns să ia niște decizii antinaționale pe care Bruxelles-ul nici măcar nu li le-a cerut. Cînd ajungi să fii mai servil față de stăpîn decît și-ar dori el însuși, nu mai poți spune că ești suveran. România nu mai este un stat suveran, ci un stat vasal aflat într-o dependență umilitoare față de Bruxelles și Washington.

AUR nu vede viitorul României decît în Uniunea Europeană și în NATO, dar vrea o uniune a statelor suverane și a națiunilor predominant creștine, la fel cum vrea un NATO ca alianță militară defensivă, căreia nu-i surîde ideea unui război interminabil și devastator”, a continuat senatorul AUR.

Sorin Lavric consideră că România este dependentă financiar și economic de factori externi, iar Guvernul țării este condus din afară.

„De curînd, Curtea Constituțională din Polonia a dat o hotărîre potrivit căreia articole din Constituția Poloniei sunt incompatibile cu prevederile tratatelor ce stau la baza Uniunii Europene. Iată ce înseamnă libertatea de conștiință a unor judecători care își apără statul de drept împotriva directivelor anti-naționale venite de la Bruxelles. În schimb, în România, Curtea Constituțională dovedește o înjositoare obedientă față de Curtea de Justiție a Uniunii Europene. Ca dovadă, acum cîteva zile, cei nouă judecători ai Curții Constituționale (CCR) au decis că legile justiției, votate de Parlament, sunt cît se poate de constituționale. În realitate, aceste legi vor duce la aservirea totală a dreptului național față de cel european. În același timp, Curtea Constituțională s-a preschimbat într-o carcasă vidă, lipsită de o autoritate juridică. Cînd afirmi că propriile hotărîri sunt obligatorii, dar că judecătorii, dacă le încalcă, nu vor fi sancționați, înseamnă că recunoști implicit că deciziile pe care le iei sunt facultative. În acest fel, Curtea Constituțională și-a anulat de la sine putere rostul pentru care a fost înființată: să fie garantul Constituției.

Dar România nu este vasală doar sub unghi juridic, dependența ei financiară și economică de factorii externi fiind indubitabilă. Mai mult, Guvernul României este condus din afara țării, iar politicienii noștri aflați la putere sunt simple marionete. AUR vrea ca România să se întoarcă în mîinile românilor, astfel încît suveranitatea să nu mai fie o vorbă goală. Dar pentru asta AUR trebuie să colaboreze cu partidele conservatoare din Europa. Nici un partid conservator, dacă e singur, nu va putea reforma UE. De aceea, trebuie să ne străduim ca mișcarea conservatoare din Europa să cîștige alegerile în cît mai multe state. Numai așa putem scăpa de plaga neo-marxistă venită de la Bruxelles. Numai așa putem salva Europa de spectrul malefic al suprastatului federal. Numai așa ne putem întoarce la o viață normală din care să fie eliminate: ideologia de gen, egalitatea cu orice preț, colonizarea cu populații alogene, șantajul financiar, renunțarea la combustibili fosili, obsesia vaccinului anticovid, moneda digitală.

Noi, conservatorii din AUR, nu am intrat în politică spre a ne juca de-a puterea. Și nici pentru a le da speranțe deșarte românilor. Ținînd seama de puterea covîrșitoare a adversarilor, sunt înclinat să spun că am intrat în politică ca să ne sacrificăm, cu unicul scop de a mai salva, în ultimul ceas, România. Sunt încredințat că aceeași convingere o aveți fiecare dintre voi, dragi prieteni conservatori, fiecare în țara din care veniți. Suntem într-un război ideologic pe viață și pe moarte: suveraniști versus globaliști. Dacă noi, suveraniștii, vom pierde, globaliștii nu doar că ne vor înlocui, dar pur și simplu ne vor elimina.

Prin noi, conservatorii din Europa, se joacă viitorul națiunilor noastre. Un politician care își trădează poporul de dragul unor privilegii trecătoare este o marionetă de pe urma căreia nu va rămîne decît o jalnică amintire. În schimb, un om politic care se sacrifică pentru binele țării va fi o efigie căreia semenii îi vor păstra o memorie vie.

Haideți să fim efigii, nu marionete! Haideți să clădim acel edificiu al statelor suverane la care au visat părinții fondatori ai Uniunii Europene. Haideți să le dăm de înțeles birocraților de la Bruxelles că Uniunea Europeană va fi a statelor naționale sau nu va fi deloc. Haideți să salvăm Europa!”, a încheiat parlamentarul român.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. Perfectă descriere a situației tot mai autoritare de către un intelectual de excepție, care, spre deosebire de opoortuniștii dreptei caviar gen paleologu, baconschi sau voinescu, are și sânge in instalație și chiar independență.

    o grămadă de ioropeniști incă se comportă de parcă suntem pe vremea lui Roland Reagan, nu ințeleg că UE e condusă de o clică resetistă extrem de autoritară și periculoasă, că nu mai e vorba de libertăți europene ci de o clică ecofascistă și neomarxistă.

    Bravo Sorin Lavric!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE