miercuri, iulie 17, 2024
ACTUALITATECluj-Napoca | Sute de persoane au participat la un miting pro-familie: Cluj-Napoca...

Cluj-Napoca | Sute de persoane au participat la un miting pro-familie: Cluj-Napoca nu-i sodoma!

Peste o sută de persoane au participat la un miting pro-familie la Cluj -Napoca, relatează Napoca News. Evenimentul a avut loc în aceeași zi cu marșul adepților homosexualității din oraș.

Participanții la marșul pro-familie au avut steaguri tricolore, dar bannere cu mesaje precum ”Stop parteneriatelor , căsătoriilor, adopțiilor homosexuale”, ”#pentru normalitate” și ”Iubim familia! Detestăm degenerarea”.

Ei s-au rugat, au cântat cântece patriotice și au desfășurat un steag tricolor de mari dimensiuni, scandând ”Cluj-Napoca nu-i Sodoma”. Codrin Goia, din partea Comunității Identitare, a criticat autorizarea marșului Cluj Pride. „Au fost autorizate pe străzile noastre, în fața bisericilor noastre, în fața copiilor noștri aceste manifestări desgustătoare, paralele cu civilizația și bunul simț și, mai ales, cu dragoste. Homosexualitatea ucide dragostea, practicile la care se dedau duc la moarte”.

La eveniment au mai participat: europarlamentarul Cristian Terheș, activiștii Călin Mărincuș, Mihai Tîrnoveanu sau Tudor Ionescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Din păcate, clujenii de acest fel sunt în mare minoritate. Orașul lor e placa turnantă a neomarxismului în România, un oraș cucerit de multă vreme de mafioții khazari. UBB este polul progresismului antihristic. Acolo li se pervertesc mințile nefericiților tineri care aleg Clujul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE