vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATERevine turnătoria | Un primar din Gorj oferă recompense celor care își...

Revine turnătoria | Un primar din Gorj oferă recompense celor care își denunță consătenii care „lasă apa să curgă pe furtun mai multe ore“: Aveți curaj și dați-ne informații. Hoții de apă nu sunt prietenii noștri (sic!)

Un primar din Gorj face apel către localnici să îi „toarne” pe cei care consumă mai multă apă, restricționată din cauza secetei, și le promite, în schimb, că îi va recompensa:

„Aveți curaj și dați-ne informații. Anunțați-ne de persoane care lasă apa să curgă pe furtun mai multe ore!”.

Cel care a lansat apelul este primarul din comuna Cătunele, Florin Țuilă, care avertizează populația să consume rațional apa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, el le cere oamenilor să îi dea informații despre cei care consumă mai multă apă.

„Stimați cetățeni, trecem o perioadă grea cauzată de seceta din luna iulie. Apa potabilă distribuită la populație este tratata cu clor, ceea ce va duce la uscarea plantelor.

De asemenea, în urma comparării măsurătorilor de la apometrul principal cu totalizarea apometrelor abonaților, rezultă că se fura apă. Vom recompensa pe cei ce vor da informații sigure și susținute.

Hoții de apă nu sunt prietenii noștri (sic!), ne urăsc, ne fură din buzunar, ne fac să suferim!

Aveți curaj si dați-ne informații. Anunțați-ne de persoane care lasă apa sa curgă pe furtun mai multe ore!

Ca sancțiuni, cei ce vor fi prinși că sustrag apa vor fi debranșați, vor plăti pierderile de rețea, li se va întocmi dosar penal si nu vor mai avea acces la rețeaua publică!

Folosiți fântânile publice și izvoarele pentru a uda plantele. Trebuie să conviețuim și în situații dificile! Să fim uniți și să ne respectam!”, a transmis primarul de Cătunele, conform Realitatea.net.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

  1. Orice e turnătorie mai nou? Nu mai depinde și de context, dacă e într-adevăr justificat sau nu? O să fim securiști colaboraționiști și dacă sunăm la Poliție să reclamăm eternii oprimați care aruncă iar gunoiul pe câmp sau tot ascultă manele tare în miez de noapte?

  2. pai inteleg ca unii chiar fura, nu trece apa de la retea prin contor, nu e normal sa iei hotii la rost? aici nu vorbim de rationalizarea pe baza de ideologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE