luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEArtistul Ad-Litteram a lansat un nou videoclip cu mesaj puternic: „Exercițiul liniștii”...

Artistul Ad-Litteram a lansat un nou videoclip cu mesaj puternic: „Exercițiul liniștii” | VIDEO

Artistul „Ad-Litteram” a lansat pe canalul său de YouTube, în data de 13 Aprilie, un nou videoclip cu un mesaj puternic, care ne îndeamnă pe fiecare dintre noi să luam o pauză din cotidian și să facem un exercițiu al liniștii, după cum informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției R3media.

„Ne trăim viețile pe “repede înainte” și uităm faptul că liniștea sufletească este un element esențial al păcii noastre interioare, al ființei umane.

Videoclipul începe cu o atenționare asupra impactului emoțional ce îl poate avea mesajul de la final:

“Refuzăm să fim prezenți în realitate și pare că ne-am pierdut valoarea spirituală. Ne îndepărtăm de natură, de viață, cu fiecare generație. Nu conștientizăm că avem în jurul nostru tot ce ne trebuie pentru a putea duce o viata demnă, liberi fiind. Alegem să trăim în minciuna, fără a avea vreo bucurie reala. Timpul trece, iar noi sărăcim sufletește din ce în ce mai mult…suntem tot mai dezbinați!”

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media
Concluzia artistului este de fapt un manifest de regret al vremurilor pe care le trăim.

El ne reamintește că suntem liberi și încă putem să ne regăsim valoarea sufletească, care ne va uni și ne va ajuta să răzbatem”, sună mesajul.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Ad-Litteram, pe numele real Cristian Ionescu, este un tânăr artist hip-hop, care a lansat până acum melodii în colaborare cu personalități precum Paula Seling sau regizorul și scriitorul Dan Puric.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate