vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Dan Puric, o nouă prezență într-un clip muzical cu mesaj...

VIDEO | Dan Puric, o nouă prezență într-un clip muzical cu mesaj anti-sistem: Suflete digitale

Actorul și regizorul Dan Puric apare cu un monolog în piesa „Suflete digitale”, lansată pe 18 iunie de către rapper-ul Ad Litteram.

Melodia se numește „Suflete moarte” și este descrisă drept „un semnal de trezire a conștiinței”.

„Dacă ești bine construit și în jurul tău ceva nu merge, nu te schimba, lumea e greșită. Imunitatea noastră, ca români, este credința.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Ți se ia credința, ți se ia tradiția, ți se ia familia. Viitorul României nu îl mai avem noi. Viitorul României este făcut în laborator.

Tineretul de astăzi nu mai învață trecutul țării, ci învață pe de rost, opinii politice.[…] Cine nu cunoaște istoria, riscă să o repete”, spune, printre altele, Dan Puric în monologul său.

Nu este prima colaborare muzicală a lui Dan Puric cu artistul Ad Litteram (Cristian Scânteie Ionescu). Ei mai lucrat împreună și la piesa Pax, lansată pe 8 decembrie anul trecut.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Artistii si oamenii de cultura, profesionistii si adevaratii specialisti trebuie sa strige LIBERTATEA SI ADEVARUL IN FIECARE ZI. Este o datorie a noastra, ca cetateni sa aparam Tara si LIBERTATEA, SUVERANITATEA, IMPOTRIVA CRIMINALILOR CARE AU PUS STAPANIRE PE NOI. DE ASTA AMERICANII AU DREPT SA CUMPERE ARME. ASTA AU PREVAZUT PARINTII FONDATORI IN CONSTITUTIA SANATOASA A AMERICII. DREPTUL DE A-TI APARA LIBERTATEA, PROPRIETATEA SI VIATA. DREPTUL DE A FI LIBER SI DE A APARA TARA IMPOTRIVA TRADATORILOR. ROMANIA TREZESTE-TE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE