ACTUALITATEDaniel Funeriu, blocat pe facebook după ce a scris că Europa ar...

Daniel Funeriu, blocat pe facebook după ce a scris că Europa ar trebui să primească ZERO refugiați afgani

Fostul Ministru al Educației, Daniel Funeriu, a fost blocat pe facebook după ce a scris că este „terifiantă” știrea conform căreia Albania și Kosovo vor primi refugiați din Afganistan.

El consideră că Europa nu ar trebui să primească nicio astfel de persoană.

„1) Albania şi Kosovo vor primi „refugiați” afgani. Altfel spus vom avea baze ale talibanilor în inima Europei.

2) China a finanțat un centru de 30 de milioane de euro în Senegal „Museum of Black Civilizations”. Foarte probabil un pretext pentru a sădi în mințile şi inimile africanilor ura față de occidentul fost colonial.

Consecințele celor două lucruri le judecați voi.

A propos: îmi pare foarte rău pentru afgani, mai ales pentru femeile de acolo. Dar nu e decât expresia lipsei colective de dorință pentru altceva. În 20 de ani şi cu miliarde de dolari, nația afgană, dacă ar fi vrut, ar fi putut să-i nimicească pe talibani. Nu au făcut-o, acum suportă consecințele. Sunt pentru acceptarea a exact zero refugiați. 500 de milioane de europeni nu pot lua, la infinit, sarcina de a primi toate milioanele de oameni incapabili să-şi facă țara acceptabil de trăit după 20 de ani de ajutor masiv. Mizeria şi suferința sunt infinite. Resursele şi răbdarea noastre… finite.

Aşa cum vă spuneam: vin vremuri foarte nasoale. Regimul criminal comunist a fost ceva light față de ce urmează”, a spus Daniel Funeriu, pe pagina sa de Facebook.

Pentru acest text, Funeriu a primit o pedeapsă de șapte zile din partea companiei lui Mark Zuckerberg.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

7 COMENTARII

 1. Da, păi obsesia neomarxismului e să aducă milioane de refugiați, să inunde Europa cu specialiști în arme. Da să nu pui piticii marxiști și ipocriți de la Facebook să-i ia acasă, De ce Zuckerberg nu donează vro 100 milioane ptr afgani? Că are de unde să dea. Explicația e simplă. În realitate, lor nu le pasă de acei refugiați, e doar un semn de slugărnicie ca să iasă Zuckerberg bine pe lângă șefii lui politici de la Casa Albă

 2. Prin fuga „peste noapte” din Afganistan, comuniștii din partidul democrat aflați la putere în SUA (Biden e doar o marionetă senilă), au trădat cetățenii americani împreună cu afganii aliați efectiv abandonându-i în mâinile talibanilor care acum pot să îi omoare oricând în chinuri! Armata SUA nu avea niciun motiv real să fugă așa repede și fără luptă din capitala Kabul înainte să evacueze mai întâi cetățenii americani și aliații de acolo! Armata SUA avea puterea de foc și trupele necesare pentru a se lupta cu talibanii în timp ce își retrăgeau cetățenii americani și aliații din Afganistan!

  Ce au făcut comuniștii din partidul democrat aflați la putere in SUA se numește înaltă trădare a cetățenilor americani și a aliaților lor pe care efectiv i-au lăsat să moară deși îi puteau salva!

  U.S. Government: ‘Thousands’ of Americans Stranded in Afghanistan
  https://www.breitbart.com/politics/2021/08/15/u-s-government-thousands-americans-stranded-afghanistan/

 3. Oficialii comuniști din partidul comunist din SUA (partidul democrat) le spun cetățenilor americani din Afganistan să rămână în casele lor, să nu vină la ambasadă pentru că ei deja au fugit de acolo, și să nu vină nici la aeroport care deja este înconjurat de talibani, în timp ce politicienii și personalul ambasadei fug cu elicopterele din ambasada SUA din Kabul iar armata SUA fuge și ea fără să se lupte cu talibanii care cuceresc fără luptă orașul Kabul, și apoi voi veni la ușile americanilor care locuiesc în Kabul putând oricând să îi omoare în chinuri! Ce înaltă trădare și condamnare la moarte a cetățenilor americani și aliaților din Afganistan!

  https://eu.jsonline.com/story/news/politics/2021/08/15/us-embassy-evacuated-blinken-defends-us-withdrawal-afghanistan/8141842002/
  – Taliban fighters entered Kabul on Sunday and sought the unconditional surrender of the government.

  – The Pentagon spent $80 billion in to train and equip Afghan forces over the past 20 years.

  – The U.S. Embassy in Kabul instructed Americans to „shelter in place” as airport came under fire

  „The security situation in Kabul is changing quickly,” the U.S. Embassy notice said. „There are reports of the airport taking fire; therefore we are instructing U.S. citizens to shelter in place.”

 4. Oficialii comuniști din partidul comunist din SUA (partidul democrat) le spun cetățenilor americani din Afganistan să rămână în casele lor, să nu vină la ambasadă pentru că ei deja au fugit de acolo, și să nu vină nici la aeroport care deja este înconjurat de talibani, în timp ce politicienii și personalul ambasadei fug cu elicopterele din ambasada SUA din Kabul iar armata SUA fuge și ea fără să se lupte cu talibanii care cuceresc fără luptă orașul Kabul, și apoi voi veni la ușile americanilor care locuiesc în Kabul putând oricând să îi omoare în chinuri! Ce înaltă trădare și condamnare la moarte a cetățenilor americani și aliaților din Afganistan!

  – Taliban fighters entered Kabul on Sunday and sought the unconditional surrender of the government.

  – The Pentagon spent $80 billion in to train and equip Afghan forces over the past 20 years.

  – The U.S. Embassy in Kabul instructed Americans to „shelter in place” as airport came under fire

  „The security situation in Kabul is changing quickly,” the U.S. Embassy notice said. „There are reports of the airport taking fire; therefore we are instructing U.S. citizens to shelter in place.”

  US Embassy in Kabul shelters staff at airport after evacuation
  https://eu.jsonline.com/story/news/politics/2021/08/15/us-embassy-evacuated-blinken-defends-us-withdrawal-afghanistan/8141842002/

  • ” iar armata SUA fuge și ea fără să se lupte cu talibanii care cuceresc fără luptă orașul Kabul, și apoi vor veni la ușile americanilor care locuiesc în Kabul putând oricând să îi omoare în chinuri! Ce înaltă trădare și condamnare la moarte a cetățenilor americani și aliaților din Afganistan!” Pe acest site nu există funcția de editare a comentariilor, și abia acum am văzut și am corectat o eroare de tipar în text (typo).

 5. Daca ati ajuns sa aparati o jigodie progresista precum acest Funeriu m-am lamurit.Plus ca dupa ani de tacere precum mortul in papusoi a prins glas si dl Pop .Inseamna ca se misca ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...