duminică, decembrie 3, 2023
ȘTIRIEXCLUSIVITATE | Dr. Raluca Simona Gurgu, neurolog de 39 de ani de...

EXCLUSIVITATE | Dr. Raluca Simona Gurgu, neurolog de 39 de ani de la Elias, în stare gravă și internată după a treia doză

O doamnă doctor de 39 de ani a făcut un AVC grav după ce s-a vaccinat cu a treia doză. Inițial, informația a circulat pe rețelele de socializare, fără date precise.

Apoi, duminică, informația a fost confirmată de către Realitatea TV.

„Un medic neurolog de la Spitalul Elias din Capitală a suferit un AVC grav. Potrivit surselor Realitatea PLUS, femeia de 39 de ani avea mai multe probleme de sănătate. Colegii au intervenit imediat și au făcut tot ce se putea să o salveze.

În acest moment, femeia se află este internată.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Spitalul Elias nu a emis încă niciun comunicat despre acest caz. Medicul era vaccinat cu trei doze”, au anunțat ieri cei de la Realitatea TV.

Conform investigațiilor R3media, medicul în cauză este neurologul Raluca Simona Gurgu. Surse din interiorul spitalului Elias au declarat, pentru R3media, că dr. Gurgu se află la postoperator, după ce a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Informația a fost confirmată pentru R3media și în mod independent de un alt medic bucureștean.

Conform surselor noastre, femeia s-a vaccinat cu a treia doză pe 10 octombrie, iar pe 11 octombrie a suferit primul AVC.

Din mesajele unor colegi, care au postat pe grupuri ale medicilor, starea femeii este foarte gravă. Dr. Gurgu este fumătoare și suferă de astm bronșic.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Așa cum informează siteul oficial al Spitalului Elias, Dr. Gurgu Raluca este medic specialist neurologie, cercetător stiintific, competență în electroencefalografie, electromiografie.

Dr. Radu Țincu spune că, deși este posibil să apară „anumite complicații”, nu este clar dacă e vreo legătură între vaccin și AVC.

„Este greu de făcut o cauzalitate între vaccinare și apariția acestui AVC. La acest moment 47% din populația globului a fost vaccinată, în fiecare zi se administrează 21 de milioane de doze. E clar că la un număr așa mare de doze sunt persoane care dezvoltă anumite complicații. Asta nu înseamnă neapărat că există o legătură cu vaccinarea”, a spus Radu Țincu la Realitatea Plus.

Conform Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România, dr. Raluca Gurgu a primit, în 2018, o sponsorizare de aproximativ 800 de lei din partea Pfizer.

Conform autorităților, vaccinurile sunt absolut sigure și nu produc efecte adverse grave.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. Biata femeie…
    “Spre rușinea mea mi-am anulat programarea la doza 3.” De imaginat numai ce bătălie se dă în mintea oițelor (medici, altminteri) între realitatea evidentă și narațiunea oficială. Cum să riște să gândească singuri, să-și permită să aibă dubii, când asta i-ar exclude din grupul din care fac parte și i-ar încadra în rândul ereticilor și al păgânilor? Crede și nu cerceta! Să-ți fie rușine că ți-a slăbit credința în Vaccin, auzi… Fascinant.

    • Intr-adevar hilara situatie si exprimare… Pentru ce sa-i fie rusine ? Acum se vede clar nivelul de programare ideologica a acestor medici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate