ACTUALITATEVIDEO | Protest masiv în New York împotriva vaccinării obligatorii. Polițiștii și...

VIDEO | Protest masiv în New York împotriva vaccinării obligatorii. Polițiștii și pompierii au mers la casa primarului

Pompierii din New York s-au adunat în fața reședinței primarului pentru a protesta împotriva vaccinului obligatoriu împotriva Covid-19, care amenință să creeze o „criză” de personal atunci când acesta va intra în vigoare, informează Fox News, citat de stiripesurse.ro.

„Am lucrat cu această pandemie. Mulți dintre noi s-au îmbolnăvit în acel moment. Nu a existat vaccinare, ne-am pus familiile în pericol, ne-am pus în pericol. Nu există niciun motiv pentru care să facem această lovitură. Pot continua testarea săptămânală”, a declarat un ofițer FDNY (Departamentul de Pompieri din New York) în vârstă de 50 de ani, care a cerut anonimatul din pricina politicii departamentului.

Primarul metropolei, Bill de Blasio, cere ca toți primii respondenți din New York să aibă cel puțin prima doză de vaccin administrată până la ora 17:00, vineri, 29 octombrie sau o să fie plasați în concediu fără plată începând de luni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Aproximativ 75% din NYPD (Departamentul de Poliție al orașului New York) și 68% dintre lucrătorii FDNY au fost vaccinați, au spus oficialii orașului. Asta înseamnă că o parte însemnată – 25%, respectiv 32% – dintre angajați nu sunt vaccinați și ar urma să nu mai fie plătiți din această cauză.

FDNY s-ar confrunta cu închideri semnificative, cu 20% mai puține ambulanțe pentru a efectua apeluri și cu 20% mai puține companii de pompieri disponibile. Comisarul FDNY, Daniel Nigro, a declarat joi dimineață că departamentul va folosi toate resursele pentru a asigura „continuitatea operațiunilor”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...